Merhaba, az önce bilgisayarcıdan çıktım güç kaynağım yandığı için emin olmak adına götürdüm o da platoon PL 9263 güç kaynağımin sahte olduğunu söyledi fan durmuş ondan ısınıp uçmuş gitmiş. Düşük bir güç kaynağı ile onboard denedi sonra da ekran kartı ile denedi vs ekrana görüntü gelmedi. Fan 1 dk dönüp duruyor yeniden baslatiyordu kendini. Sorun anakarta kadar gitmiş sanırım. Fan yavaş dönüyordu ve önce biraz çalışıp sonra duruyor sonra tekrar calisiyordu, kapanıp açılıyordu galiba. Bi de güç kaynağı değil sadece anakartta sorunlu 12V düzgün vermiyor dedi yavaş döndüğü için. Sorun sizce neden olabilir? Tamiri mümkün mü ve işlem tahmini olarak ne kadar tutar güç kaynağı fiyatı dahil sadece anakart. Akşam tekrar deneyecek kendi güç kaynağı ile 500W. 18 yıldır ilk defa düzgün bir şekilde oyun oynayacaktım o da elimde patladı, umarım düzgün bir çözümü vardır.
Anakart: Gigabyte H55 M S2.
İşlemci: Xeon X3440.
Ekran kartı: RX 470 Nitro OC+4GB
İşlemci soğutucu (düzgün güç çekemedigi için yavaş dönüyor.): Snowman çift fanlı ısı borulu.
Anakart: Gigabyte H55 M S2.
İşlemci: Xeon X3440.
Ekran kartı: RX 470 Nitro OC+4GB
İşlemci soğutucu (düzgün güç çekemedigi için yavaş dönüyor.): Snowman çift fanlı ısı borulu.