XFX mi Sapphire Pulse mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Moas

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
Hocalar merhaba,

F/P acisindan Rx 6600 ekran karti aklima cok yatiyor. Ancak onun da icinde modelleri var ve bu modeller iç malzeme kalitesinde değişiklik gösterebiliyor bildiğiniz gibi.

Rx 6600 ekran kartında XFX ve Sapphire Pulse modelleri en göze çarpanlar ve en uygun durumdakiler.

Siz hangisini tavsiye/tercih ederdiniz ve neden?

Bilgilerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.

Sevgilerimle

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
XFX bence. Sapphirenin Pulse modeli değil de Nitro+ modeli olsa daha iyi olurdu. Şöyle ki XFX ile Sapphire Pulse modeli 2 fanlı ise XFX, XFX ile Sapphire Nitro+ modeli iki fanlı ise Nitro+, XFX 3 fanlı model ise direk XFX seçerdim. 6600 serisinde Sapphirenin 3 fanlı modeli yok ama XFX in 3 fanlı modelleri var ve gerçekten iyi.

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
Kesinlikle xfx tercih edilmeli. Sapphire ürün kalitesi xfx markasına göre daha kötü.

KS

Moas

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
Teşekkür ediyorum hocalar. Xfx üzerinden devam edeceğim o zaman. Aslında evet Rx590 nitro+ 8gb SE 256 ekran karti çok çok iyi (arkadaşımda var) ama şu an satışı yok hocam. İkinci ellere de ne kadar guvenilir alirken?... Muamma
XFX bence. Sapphirenin Pulse modeli değil de Nitro+ modeli olsa daha iyi olurdu. Şöyle ki XFX ile Sapphire Pulse modeli 2 fanlı ise XFX, XFX ile Sapphire Nitro+ modeli iki fanlı ise Nitro+, XFX 3 fanlı model ise direk XFX seçerdim. 6600 serisinde Sapphirenin 3 fanlı modeli yok ama XFX in 3 fanlı modelleri var ve gerçekten iyi.

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Sapphire nitro + ları küçümsemeyin. Tepe model kartların da tepe modelini Sapphire üretir Nitro Plus da. Genelleme yapıyorum gaming x miş , tuf muş dengi değil aynı kulvarda yürüyemezler amd cephesinde. Gayet köklü ve kalitelidir Sapphire . Nitro + serisi de üst seviyedir.

KS

Moas

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
Sapphire nitro + ları küçümsemeyin. Tepe model kartların da tepe modelini Sapphire üretir Nitro Plus da. Genelleme yapıyorum gaming x miş , tuf muş dengi değil aynı kulvarda yürüyemezler amd cephesinde. Gayet köklü ve kalitelidir Sapphire . Nitro + serisi de üst seviyedir.
Hocam biz de övdük zaten. Bizi yanlış mı anladınız acaba. Üstteki yorumlarımızda kesinlikle övüyoruz Nitro+ ekran kartlarını. Zaten bir üstte de belirttiğim gibi arkadaşımda Nitro+ Special Edition 8gb lık ekran kartı var ve mükemmel ekran kartı. Keşke ben de sahip olsam öyle bir karta. Saygılarımla hocam iyi forumlar

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Nitro+ olsaydı Shapphire tercih edin derdim tabi XFX kartının modelini bilmeden bunu söylüyorum. Bu kıyaslamada PULSE yerine XFX tercih ederdim ben ama modelini belirtmediğiniz için onun içinde net konuşamıyorum.

KS

Moas

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
Nitro+ olsaydı Shapphire tercih edin derdim tabi XFX kartının modelini bilmeden bunu söylüyorum. Bu kıyaslamada PULSE yerine XFX tercih ederdim ben ama modelini belirtmediğiniz için onun içinde net konuşamıyorum.
Model olarak Rx6600 modelini sormuştum hocam. Detaylar isterseni tabi paylaşabilirim seve seve

KS

Moas

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
Screenshot_2022-05-11-18-21-46-59_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Şöyle bıraktım hocam

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Kartın yongasını sormadım RX 6600 yongası ben Shapphire Pulse veya Nitro gibi XFX markasının hangi 6600 kartını konuşuyoruz burada onu soruyorum.

KS

Moas

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
Bu 3 kartın tam tersi sırada listelerdim. ASUS ilk tercih o olmazsa XFX o olmazsa Shapphire.
Akakce sitesinde uygundan pahaliya bu sekilde listeleniyor. Asus en iyi tercih mi olacaktir? Aradaki birkac yuz lira vermeye deger diyorsunuz yani hocam

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Değer, ASUS en iyi tercih sonra XFX oda en az ASUS kadar iyidir. Shapphire Pulse yerine Nitro olsaydı onu önerirdim ama bu 2 kartın karşısında onu sona atarım ben.

KS

Moas

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
Teşekkürler hocam. Cevapları kapatabilirsiniz. Sevgilerimle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri