Xfx Radeon RX 6700 Vs Gigabyte Geforce Rtx3070Ti Gaming 8Gb Ddr6X 256Bit Ekran Karti

Frienthinol

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
3070 Tİ 1080p için şuan daha uygun yeni oyunlarda 2K da zorlanır uzun ömür için 1080p daha mantıklı. Diyelim 4070 Tİ aldı dediğin gibi 5700x besliyor bu sefer de 2K monitör masrafı çıkıyor.
2 3 seneye kadar tüm oyunları kaldırır 3070 ti fikrimce 4070 ti alıp bi 13400f alması daha mantıklı hatta en mantıklısını söyliyeyim 6800xt alır kafamın rahatına uzun bir süre bakarım 1080p oynayacaksa 3060 ti alması mantıklı geliyor.

fiftififti

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
4
Attığım iftira nerede? Ayrıca bende kullanıyorum ama ben almadım sen alıyorsun diye herkes mi alacak beynini kullan ve bunuda düşün

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Ayın Üyesi
Tepki
3,457
Attığım iftira nerede? Ayrıca bende kullanıyorum ama ben almadım sen alıyorsun diye herkes mi alacak
Senin zekasal problemlerin mi var ben oraya alma ihtimalin var hiç uğraşma yazmışım bu hatayı her AMD kart kullananın alma ihtimali var. 3 ay sorunsuz gider sonra birden bu hatayı alabilirsin.

Frienthinol

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Attığım iftira nerede? Ayrıca bende kullanıyorum ama ben almadım sen alıyorsun diye herkes mi alacak
Kartlara göre değişiyor bence wattman sıkıntısı 6500xt asla alınmayacak bir karttır bana göre 6600xt üstünde sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.

Senin zekasal problemlerin mi var ben oraya alma ihtimalin var hiç uğraşma yazmışım bu hatayı her AMD kart kullanın alma ihtimali var. 3 ay sorunsuz gider sonra birden bu hatayı alabilirsin.
İstatiksel oranlara bakılarak marka üretimine falan bakılarak da kart alınmalı amd software den bir şey anlamayıp her şeyi açıp kartı bozan insan sayısı oldukça fazla 6600xt üzerinde 200 kartta 1 kartım sıkıntılı olduğunu duymuştum emin değilim.

fiftififti

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
4
Seninle aynı fikirde olmayan herkesin zekasal promlemi varsa bence problemli olan sensin. Takım tutar gibi bir şeyi savunma çok takım tutmak istiyorsan gel benim takımı tut

Son düzenleme:

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Ayın Üyesi
Tepki
3,457
Seninle aynı fikirde olmayan herkesin zekasal promlemi varsa bence problemli olan sensin. Takım tutar gibi bir şeyi savunma çok takım tutmak istiyorsan gel tut
Ben sen benimle aynı fikirde değilsin diye değil yazdığımı anlamadığın için problemli olduğunu düşünüyorum. Ben kesin hata alırsın AMD kart kesinlikle alınmaz mı demişim alırsan hata alma ihtimalin olacak bence hiç uğraşma NVIDIA al kafan rahat etsin yazmışım sen kalkmışsın herkes mi alacak sen aldın diye diyorsun hayır 1. sınıf terkmisin okuma yazman mı yok yoksa farklı bir problem mi mevcıt

Taraf tutma gibi bir durumum yok kendim AMD kart kullanıyorum ama imkanı olan varsa NVIDIA alsın kafası rahat olsun diyorum her zaman bu şekilde önerilerime devam edeceğim.

fiftififti

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
4
İnsanlara hakaret etmeden önce beynini kullan eğer varsa. Benim sana iftira attığımı söyledin tekrar oku ve tekrar oku başlangıç noktasında sen varsın. Ne mezusunuz bilmiyorum ama koca seneleriniz boşa gitmiş 😂

Frienthinol

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Bu arada nvidia kartların mükemmel sorunsuz çalışacak olmalarını düşünmek de çok kötü bir fikir olabilir 1660ti kullanıyorum yan bilgisiyarda babam kullanıyor spider man,rdr2,bf 5 e falan girdiğinde windows 11 e geçtikten sonra oyundan direk atmalar oyunun tamamen takılması gibi değişik hatalar almaya başladım sürümü geriye alarak sorunu çözdüm.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Ayın Üyesi
Tepki
3,457
İnsanlara hakaret etmeden önce beynini kullan eğer varsa. Benim sana iftira attığımı söyledin tekrar oku ve tekrar oku başlangıç noktasında sen varsın. Ne mezusunuz bilmiyorum ama koca seneleriniz boşa gitmiş 😂
NVIDIA çalışanımısın ve ya para mı alıyorsun bilmiyorum ne demek bu bir ithamdır.

Bak ben şimdi seni engelliyorum senin gibi bir gereksizin mesajlarını daha fazla görmeyeyim.

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Attığım iftira nerede? Ayrıca bende kullanıyorum ama ben almadım sen alıyorsun diye herkes mi alacak beynini kullan ve bunuda düşün
hocam herkes bilir AMD wattman denilen efsaneyi burda amd kötülemeyiz Burda En Mantıklı ve en iyi seceneği sunarız Suanda RTX serisi ekran kartlarında en iyisidir kimse itraz edemez adamlar wattman hatasını cözemiyorlar daha

fiftififti

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
4
NVIDIA çalışanımısın ve ya para mı alıyorsun bilmiyorum ne demek bu bir ithamdır.
İtham olabilir ama iftira değil. Ben sana bir şey demedim ki sen neden hemen zıpladın kanguru musun? Ben hata almıyorum. Bu herkesin hata almayacağı anlamına gelmez. AMD'e haksızlık ettiğini söyledim bence diye de ekledim. Hakaret etmeni gerekticek bir durum yoktu.

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Bu arada nvidia kartların mükemmel sorunsuz çalışacak olmalarını düşünmek de çok kötü bir fikir olabilir 1660ti kullanıyorum yan bilgisiyarda babam kullanıyor spider man,rdr2,bf 5 e falan girdiğinde windows 11 e geçtikten sonra oyundan direk atmalar oyunun tamamen takılması gibi değişik hatalar almaya başladım sürümü geriye alarak sorunu çözdüm.
windows 11 suanlık deneme sürecindedir sorunlar elbet oluyor

İtham olabilir ama iftira değil. Ven sana bir şey demedim ki sen neden hemen zıpladın kanguru musun? Ben hata almıyorum. Bu herkesin hata almayacağı anlamına gelmez. AMD'e haksızlık ettiğini söyledim bence diye de ekledim. Hakaret etmeni gerekticek bir durum yoktu.
hocam sen almıyorsan baskası alıyordur adam sen almıyorsun diye aldıgında ve wattman hatası yediğinde ne olacaktır

Frienthinol

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
hocam herkes bilir AMD wattman denilen efsaneyi burda amd kötülemeyiz Burda En Mantıklı ve en iyi seceneği sunarız Suanda RTX serisi ekran kartlarında en iyisidir kimse itraz edemez adamlar wattman hatasını cözemiyorlar daha
Kartın kalitesine göre hata alma oranının düştüğünü varsayarsak 3060ti yerine 6700xt almak çok mantıklı eğer wattman eskisi kadar sık karşılaşılan bir şey olsaydı bence amd zaten tutunamazdı bayağı bir düzelttiler amd kullanıcılarının software kısmına elleşmemesi gerektiğini savunuyorum hep.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Ayın Üyesi
Tepki
3,457
İtham olabilir ama iftira değil. Ben sana bir şey demedim ki sen neden hemen zıpladın kanguru musun? Ben hata almıyorum. Bu herkesin hata almayacağı anlamına gelmez. AMD'e haksızlık ettiğini söyledim bence diye de ekledim. Hakaret etmeni gerekticek bir durum yoktu.
Benim yazıma cevap veriyorsun sana mı dedim diyorsun. Sıkıntın nerede hala çözemedim.

BladeStone

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
VS
https://www.akakce.com/ekran-karti/...gd-256-bit-gddr6x-8-gb-fiyati,1247088034.html
hangisi daha iyi olur sizce ?

fiyata göre değerlendirmenize gerek yok toplama sistem alıcam performanslarını öğrenmem lazım
bence net 3070 ti neden dersen yazılım tarafı çok daha iyi nvidia nın

fiftififti

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
4
Benim yazıma cevap veriyorsun sana mı dedim diyorsun. Sıkıntın nerede hala çözemedim.
Kanka sana demedim dedim mi ben. Zıplamanı gerektirecek bir durum yoktu dedim. Sen engelli misin bilmem Allah şifa versin ama ben seni engelliyorum

Ghost.

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Bütçe varsa 3070ti tabiki. Ben bütçem o kadar çıkmadığı için 6700xt alacağım ama diğer arkadaşların dediği gibi kafan rahat olur. 3070ti fps ve diğer işlerde önde bir kart. Para varsa değer yani. Son olarak bu kartı alıp birde güzel bir 2k monitör al.

leaderr2

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Hocam AMD al geç. Bir sorun yaşarsan iade edersin zaten. Dağlar kadar fiyat farkı var.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri