Soru Xfx Rx6600 Den Rtx3060Ti Ye Geçmek

erenkut

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
xfx rx6600 kartım var ve gayet memnunum fakat arkadaşlarla yayın açıyoruz ve amd yayın için pek de iç açıcı değil. Rekabetçi oyunlarda çoğunlukla ekranda çamurlanma oluyor.
rtx 3060ti ye geçme nedenim de bu, yayınlar nvidia karttan daha iyi yapıldığı için.

Tabi 3060ti yi de 2.el alacağım
ekran kartımın üzerine ne kadar koyup almam mantıklı olur çünkü takas kabul edenler var ve 4bin akdar ekstra istiyorlar mantıklı mı?

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
239
İkinci el değerleri arasında 3-4k fark olabilir. Lakin ekran kartının tamamen temiz olması kaydıyla ikinci el alınabilir diye düşünüyorum. Özellikle mining çıkması ekran kartı kesinlikle alınmaz.

KS

erenkut

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
İkinci el değerleri arasında 3-4k fark olabilir. Lakin ekran kartının tamamen temiz olması kaydıyla ikinci el alınabilir diye düşünüyorum. Özellikle mining çıkması ekran kartı kesinlikle alınmaz.
O sorunlarda var tabi fakat bunu ispat edebilecek bir şey de yok. Tek yapabileceğim en azından takası kabul eden kişi 2 gün garanti vermesi. Ekran kartı testlerini yapıp onay alıp takası tamamlamayı düşünüyorum.

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
781
O sorunlarda var tabi fakat bunu ispat edebilecek bir şey de yok. Tek yapabileceğim en azından takası kabul eden kişi 2 gün garanti vermesi. Ekran kartı testlerini yapıp onay alıp takası tamamlamayı düşünüyorum.
ispat etmez ama içi acılmamıs etiketi duran bir karta furmark testi yaparsanız ve sonuclar 75 i gecmiyor 80lere pek gelmiyorsa bu kartın cok yıpranmadıgını gosterır. yine aklınızda dursun alırken.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri