bilemiyorum birikimimi buna yatırdım ve 6700 xt'yi baya içime sinerek aldımiade et gitsin o kadar para veriliyor bide türkiyede yaşıyoruz yani nvidia alırsın düzelmez
Coil whine sadece ekran kartlı bir problem değildir emin misiniz ekran kartından sebebiyet verdiğine. Ayrıca böyle mal alırken XFX, inno, afox gibi marka alacağınıza ASUS Rog, Asus TUF, MSİ Trio, MSİ Suprim gibi markalar tercih edin. En kötü sapphire nitro+ ve Asus Dual. XFX rx570 kere mining dönemi olduğu zaman öncesi neredeyse hiç tanınmıyordubilemiyorum birikimimi buna yatırdım ve 6700 xt'yi baya içime sinerek aldım
maalesef bütçe bu kadardı hocam ve evet ekran kartından önce böyle bir sıkıntı yaşamıyordum ve ekran kartı yük altına girdiği zaman çıkıyor 60 70w'ta sorun yok fakat 120 160'a çıktığı zaman başlıyorCoil whine sadece ekran kartlı bir problem değildir emin misiniz ekran kartından sebebiyet verdiğine. Ayrıca böyle mal alırken XFX, inno, afox gibi marka alacağınıza ASUS Rog, Asus TUF, MSİ Trio, MSİ Suprim gibi markalar tercih edin. En kötü sapphire nitro+ ve Asus Dual. XFX rx570 kere mining dönemi olduğu zaman öncesi neredeyse hiç tanınmıyordu
Hocam o zaman onu iade etmeniz en mantıklısı olur. Ama gidip aynı fiyata nvidia muadili bulamazsınız ya para iadesi isteyin yada ürünü değiştirsinler para iadesi olursa da az daha ekleyin veya biraz bekleyip daha kaliteli model alın bence.maalesef bütçe bu kadardı hocam ve evet ekran kartından önce böyle bir sıkıntı yaşamıyordum ve ekran kartı yük altına girdiği zaman çıkıyor 60 70w'ta sorun yok fakat 120 160'a çıktığı zaman başlıyor
dün altunizade sinerji mağazasından aldım hem de nakit para saydım iade alırlar mı ki o konu da tedirginim duyunca hemen talep oluşturdum fakat tedirginimHocam o zaman onu iade etmeniz en mantıklısı olur. Ama gidip aynı fiyata nvidia muadili bulamazsınız ya para iadesi isteyin yada ürünü değiştirsinler para iadesi olursa da az daha ekleyin veya biraz bekleyip daha kaliteli model alın bence.
Umarız hayırlısı olur iadenizi yaparsınız. Ben alırken Asus Dual 6500XT aldım ne Coil whine var ne wattman.dün altunizade sinerji mağazasından aldım hem de nakit para saydım iade alırlar mı ki o konu da tedirginim duyunca hemen talep oluşturdum fakat tedirginim
o kart benim eski kartim ve yanilmiyorsam 6000 serisinin en sorunsuz karti ve + olarak aralarinda cok fazla tdp farki var zaten 2060 kullanan arkadasim da yasiyormus ayni coil whine sorununu ama alistim diyor kasayi asagiya koydum diyor vermene gerek yok diyorlar kart cidden buz gibi calisiyor tek sorun bu coil whineUmarız hayırlısı olur iadenizi yaparsınız. Ben alırken Asus Dual 6500XT aldım ne Coil whine var ne wattman.
coil whine abartılacak kadar gürültülü çalışıyorsa iade etmeniz faydanıza olur yoksa oyun içi zaten kulaklık ile kolay kolay duyulmaz.o kart benim eski kartim ve yanilmiyorsam 6000 serisinin en sorunsuz karti ve + olarak aralarinda cok fazla tdp farki var zaten 2060 kullanan arkadasim da yasiyormus ayni coil whine sorununu ama alistim diyor kasayi asagiya koydum diyor vermene gerek yok diyorlar kart cidden buz gibi calisiyor tek sorun bu coil whine
Asus diyorsunuz ama bu aralar asus ta da çok cw çıkmaya başladı. Ayrıca xfx ve powercolor gibi üreticiler bizim ülkemizde çok tanınmıyor ama yurt dışında tutulan markalar diye biliyorum. Afox u kullanmadığım için bir şey diyemem ama iyi olmadığı söyleniyor.Coil whine sadece ekran kartlı bir problem değildir emin misiniz ekran kartından sebebiyet verdiğine. Ayrıca böyle mal alırken XFX, inno, afox gibi marka alacağınıza ASUS Rog, Asus TUF, MSİ Trio, MSİ Suprim gibi markalar tercih edin. En kötü sapphire nitro+ ve Asus Dual. XFX rx570 kere mining dönemi olduğu zaman öncesi neredeyse hiç tanınmıyordu
Asus Kalitesi Şaşmaz Hocam . Tartışmasız Ekran Kartının Kralı ASUS Markasıdır. Ben Görmedim CW veya Wattman alan ASUS dan dolayı ancak olabilir tabiki.(Şahsen ben ne CW ne Wattman Alıyorum )Asus diyorsunuz ama bu aralar asus ta da çok cw çıkmaya başladı. Ayrıca xfx ve powercolor gibi üreticiler bizim ülkemizde çok tanınmıyor ama yurt dışında tutulan markalar diye biliyorum. Afox u kullanmadığım için bir şey diyemem ama iyi olmadığı söyleniyor.
Tabiiki tartışılmaz. Siz yeni mi aldınız bilmiyorum ama şu zamanlarda forumlarda asus cw sorunu için konu açan kişiler var bende onların yalancısıyım. Mesela ben xfx kullanıyorum wattman hatası vs. Bende hiç almadım ama cw sorunu var ama pek önemsemiyorum zaten Fps sabitlediğim için seste gelmiyor.Asus Kalitesi Şaşmaz Hocam . Tartışmasız Ekran Kartının Kralı ASUS Markasıdır. Ben Görmedim CW veya Wattman alan ASUS dan dolayı ancak olabilir tabiki.(Şahsen ben ne CW ne Wattman Alıyorum )
Çok saçma bir yorum olmuş. Özellikle piyasada RX 6700 XT asus dual CW problemi varken. Kime sorsan CW var kartlarda. İade edilen kartların sayısı bile belli değil. Tepe seviyelerde bile CW li kart dolu. Şans işi gibi bir şey o. Şu modelde CW olmaz diyemezsin yani. Hepsinde olur.Coil whine sadece ekran kartlı bir problem değildir emin misiniz ekran kartından sebebiyet verdiğine. Ayrıca böyle mal alırken XFX, inno, afox gibi marka alacağınıza ASUS Rog, Asus TUF, MSİ Trio, MSİ Suprim gibi markalar tercih edin. En kötü sapphire nitro+ ve Asus Dual. XFX rx570 kere mining dönemi olduğu zaman öncesi neredeyse hiç tanınmıyordu
Dostlarim herhana birsey sormak istiyorum sorunsux kart derken by kartimi kast ettiniz bende kullanıyorum 4 gündür watman yokÇok saçma bir yorum olmuş. Özellikle piyasada RX 6700 XT asus dual CW problemi varken. Kime sorsan CW var kartlarda. İade edilen kartların sayısı bile belli değil. Tepe seviyelerde bile CW li kart dolu. Şans işi gibi bir şey o. Şu modelde CW olmaz diyemezsin yani. Hepsinde olur.
Sorun wattman değil dostum CW.Dostlarim herhana birsey sormak istiyorum sorunsux kart derken by kartimi kast ettiniz bende kullanıyorum 4 gündür watman yok
ya ne saçmalığı piyasada en çok sorun gördüğüm kart modeli XFX Swift ve Sapphire Pulse dan Yana Oldu hiçbir Şekilde Kartım ASUS CW yaşıyorum diyen adam görmedim ayrıca Kendim Kullandığım için de Teyit ettim . Ayrıca Zaten Hiç Yok Değil Diğer Firmalara Nazaran Daha az Bunu da BelirttimSorun wattman değil dostum CW.
Saçmalık tabi. CW den bahsedip en dip seviye kartlara sorunlu diyorsun. Sıcaklıklardan veya başka bir şey üzerine konuşmuyoruz. CW den konuşuyorsun. Sorun gördüklerin muhtemelen sıcaklıktır yada wattmandır.ya ne saçmalığı piyasada en çok sorun gördüğüm kart modeli XFX Swift ve Sapphire Pulse dan Yana Oldu hiçbir Şekilde Kartım ASUS CW yaşıyorum diyen adam görmedim ayrıca Kendim Kullandığım için de Teyit ettim . Ayrıca Zaten Hiç Yok Değil Diğer Firmalara Nazaran Daha az Bunu da Belirttim