Al adamda kullanıyor kendisi bak. Bunun gibi bir sürü örnek var. Sadece araştırmak yeterli.asusda da CW var yaşadım biliyorum
Al adamda kullanıyor kendisi bak. Bunun gibi bir sürü örnek var. Sadece araştırmak yeterli.asusda da CW var yaşadım biliyorum
İlk başta xfx dedin şimdide xfx in düşük modelini baz aldın. Xfx Merc kullanıyorum ve hiç wattman almadım. Wattman zaten sistemsel bir hata direkt olarak ekran kartna atılacak bir hata değil.ya ne saçmalığı piyasada en çok sorun gördüğüm kart modeli XFX Swift ve Sapphire Pulse dan Yana Oldu hiçbir Şekilde Kartım ASUS CW yaşıyorum diyen adam görmedim ayrıca Kendim Kullandığım için de Teyit ettim . Ayrıca Zaten Hiç Yok Değil Diğer Firmalara Nazaran Daha az Bunu da Belirttim
Hocam amd kartlarında nerdeyse her kartda var 3 kişiden 1 kişide net çıkıyorÇok saçma bir yorum olmuş. Özellikle piyasada RX 6700 XT asus dual CW problemi varken. Kime sorsan CW var kartlarda. İade edilen kartların sayısı bile belli değil. Tepe seviyelerde bile CW li kart dolu. Şans işi gibi bir şey o. Şu modelde CW olmaz diyemezsin yani. Hepsinde olur.
dediğinize bakılırsa ben xfxc kullanıtoum cw falan yok ama daha 2 günde 4-5 tane asus kartın watmann, ısınma ve cw konusu okudum. Önyargıya gerek yok hepsinde oluyor asus tuf modeli de fp bi model ortalama denilebilir. xfx tuf modellerden soğutma olarak da blok olarak da daha iyi.Asus Kalitesi Şaşmaz Hocam . Tartışmasız Ekran Kartının Kralı ASUS Markasıdır. Ben Görmedim CW veya Wattman alan ASUS dan dolayı ancak olabilir tabiki.(Şahsen ben ne CW ne Wattman Alıyorum )