Xfx Swft RX 6700 XT Coil Whine

RickGrimess

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
102
ya ne saçmalığı piyasada en çok sorun gördüğüm kart modeli XFX Swift ve Sapphire Pulse dan Yana Oldu hiçbir Şekilde Kartım ASUS CW yaşıyorum diyen adam görmedim ayrıca Kendim Kullandığım için de Teyit ettim . Ayrıca Zaten Hiç Yok Değil Diğer Firmalara Nazaran Daha az Bunu da Belirttim
İlk başta xfx dedin şimdide xfx in düşük modelini baz aldın. Xfx Merc kullanıyorum ve hiç wattman almadım. Wattman zaten sistemsel bir hata direkt olarak ekran kartna atılacak bir hata değil.

Veteran

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
CW'nin marka model ile alakası yok. Şans işi. Bir ara GTX 980 Ti Rog Matrix'lerde bile CW çıkıyordu. Bu arada CW konusunda ben servisler genelde hepsi her zaman şu ürün ya da şu servis diyemem iade yapmıyor diye biliyorum. Yani aynı 2 ürün farklı 2 kişi tarafından aynı servise gönderilir. Birine iade yapılmazken diğerine yapılabilir. Ama benim en son gözlemlerim şuan hiç kimseye CW dolayısıyla iade yapılmıyor. Bilginiz olsun. Ürünü satan firma zaten geri almaz. Alırlarsa büyük şans.

Mamacita

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
asus dual 6700xt kullanıyorum cw sorunu var bende ama çok çok aşırı değil arada sırada oluyor ve olduğunda rahatsız etmiyor.

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Çok saçma bir yorum olmuş. Özellikle piyasada RX 6700 XT asus dual CW problemi varken. Kime sorsan CW var kartlarda. İade edilen kartların sayısı bile belli değil. Tepe seviyelerde bile CW li kart dolu. Şans işi gibi bir şey o. Şu modelde CW olmaz diyemezsin yani. Hepsinde olur.
Hocam amd kartlarında nerdeyse her kartda var 3 kişiden 1 kişide net çıkıyor

agathusia

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224
Asus Kalitesi Şaşmaz Hocam . Tartışmasız Ekran Kartının Kralı ASUS Markasıdır. Ben Görmedim CW veya Wattman alan ASUS dan dolayı ancak olabilir tabiki.(Şahsen ben ne CW ne Wattman Alıyorum )
dediğinize bakılırsa ben xfxc kullanıtoum cw falan yok ama daha 2 günde 4-5 tane asus kartın watmann, ısınma ve cw konusu okudum. Önyargıya gerek yok hepsinde oluyor asus tuf modeli de fp bi model ortalama denilebilir. xfx tuf modellerden soğutma olarak da blok olarak da daha iyi.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri