- Tepki
- 2
SİZCE NASIL DÜŞÜNCELERİNİZİ BEKLİYORUM
telefonu 1 yıldır kullaniyorumalmanı tavsiye etmiyorum çünkü kendim kullanıyorum 1 yıllık kullanımdan sonra asla eskisi gibi akıcı degil ve oyunlarda aşırı ısınıyor bu yüzden de 4 yıldan fazladır oynadığım pesi ilk defa bu yaz ayında oynayamadım. yakın zamanda iPhone a geçmeyi düşünüyorum fakat pro modelini deneyebilirsin
HOCAM O ÇOK PAHALI BE12pro 5g alinabilir ama
hocam değmiyor cidden oyun oynamayacaksiniz belki yine ama oyun içinse alınmazHOCAM O ÇOK PAHALI BE
HOCAM LİNK ATARMISINIZ TELEFONUNhocam değmiyor cidden oyun oynamayacaksiniz belki yine ama oyun içinse alınmaz
hocam birisi 7500 biri 11000 nasıl fark etmio![]()
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 256 GB 8 GB RAM Siyah Cep Telefonu (İthalatçı Garantili) - Fiyatı, Yorumları
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 256 GB 8 GB RAM Siyah Cep Telefonu (İthalatçı Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
ne farketmiyor hocam?hocam birisi 7500 biri 11000 nasıl fark etmio
değişmiyor derken neyi kast ettin hocamhocam değmiyor cidden oyun oynamayacaksiniz belki yine ama oyun içinse alınmaz
değişmiyor değil redmi 12ye vereceğin paraya değmiyor demisimdeğişmiyor derken neyi kast ettin hocam
ben şahsen pişmanımdeğişmiyor değil redmi 12ye vereceğin paraya değmiyor demisim
heee kb hocamdeğişmiyor değil redmi 12ye vereceğin paraya değmiyor demisim
ben şahsen pişmanım
hocam sizce realme 10 nasıldeğişmiyor değil redmi 12ye vereceğin paraya değmiyor demisim
ben şahsen pişmanım
yada realme c55değişmiyor değil redmi 12ye vereceğin paraya değmiyor demisim
ben şahsen pişmanım
heee kb hocam
hocam sizce realme 10 nasıl
yada realme c55
kaçak nasıl oluyo hocam yada link verirmisinRealmeler hakkında pek bilgim yok ama kaçak üst model bı Xiaomi de alabilirsiniz tabii tercihe bağlı
Irak'tan getirilen telefonlar gibi orjinal fakat kaçak IMEI kaydı artırmamız gerekiyor tabii.kaçak nasıl oluyo hocam yada link verirmisin
Irak'tan getirilen telefonlar gibi orjinal fakat kaçak IMEI kaydı artırmamız gerekiyor tabii.
gerek yok hocam o zaman ya ben araştırdım realme 10 baya iyiaz biraz ugrastirir