Xiaomi 11T Pro 120W Şarj Testi

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Herkese selamlar yaklaşık 1 aydır telefon kullanmıyorum geçen hafta mi 11t pro aldım yurtdışı cihaz sonra da 120w şarj aleti hepsini arkadaşımın abisi var ondan aldım telefon dün gece elime ulaştı çok güzel cihaz fakat henüz 120w test etme fırsatım olmadı sizin elinizde varsa 120w şarj cihazı fotosunu atar mısınız acaba şüphede kaldım şarj arkasında gan yazıyor takınca 120w yazıyor ama birde 3 parça şarj aleti

KS

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Up

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
3 Parça derken bizim prizlere uyması için ayrı aparat mı var? Bu varsa sahte olma ihtimali yoktur diye düşünüyorum. Hem sahte olsa ekranda hızlı şarj ibaresi gelmez.

KS

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
3 Parça derken bizim prizlere uyması için ayrı aparat mı var? Bu varsa sahte olma ihtimali yoktur diye düşünüyorum. Hem sahte olsa ekranda hızlı şarj ibaresi gelmez.
Evet o şekilde 3 parça test ettim 1 kere sadece 25 dakikada 3 den tam doluma ulaştı da bu normal bir zaman değil mi

Agnostique

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
101
Ampere gibi uygulamalar ile test edebilirsiniz, telefon kapalıyken ortalama 15 - 20 dakika da şarj oluyor. Bende de aynı cihazdan var, cihaz avuparan alınma olduğu için prize direkt takılabiliyor, ek bir aparata gerek duyulmuyor. Ayrıca şarja taktığınız da ekran da 120w yazısını görüyorsanız 120w ile şarj oluyor demektir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri