Xiaomi 12t pro alınır mı?

Sinan705

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
Xiaomi 12t Pro(200mp) veya 12t(108mp) arasında kararsızım, aralarında 4-5 bin var. Kamera farkı olarak Pro nun portre modu daha iyi onun dışında yanyana inceleyen biri olarak başka görsel bir fark göremedim. Çok oyunda oynamam dimensity 8100 ultra bile yeter bana. Bu arada indirim falan da olacak gibi değil Ötv de.

mertsaygı

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
141
benım kafa iphone 12 alırdım düşüncesine kayıyor ama sizin kararınız tabiki

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Xiaomi 12t Pro(200mp) veya 12t(108mp) arasında kararsızım, aralarında 4-5 bin var. Kamera farkı olarak Pro nun portre modu daha iyi onun dışında yanyana inceleyen biri olarak başka görsel bir fark göremedim. Çok oyunda oynamam dimensity 8100 ultra bile yeter bana. Bu arada indirim falan da olacak gibi değil Ötv de.
O kadar parayı xiaomi ye vermeyin. O paraya çıktıktan sonra arayüzü çok hata barındırmayan güncelleme aldığında sapıtmayan bir cihaz alın ben olsam artık bu parayı vermem eskiden fiyat performanstı o yüzden bakardık şimdi aynı donanımla gelen diğer markalarla bir

KS

Sinan705

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
benım kafa iphone 12 alırdım düşüncesine kayıyor ama sizin kararınız tabiki
Android istiyorum çünkü bazı uygulamalar kullanıyorum ve İos da onlar yok 3.parti yazılımlar yüklenmediği için. Amiral gemileri iyi fakat kameraları çok iyi olmuyor genelde Androidin canımı sıkan nokta o.

O kadar parayı xiaomi ye vermeyin. O paraya çıktıktan sonra arayüzü çok hata barındırmayan güncelleme aldığında sapıtmayan bir cihaz alın ben olsam artık bu parayı vermem eskiden fiyat performanstı o yüzden bakardık şimdi aynı donanımla gelen diğer markalarla bir
Hocam bilmiyorum bir türlü tam net karar veremiyorum, o fiyatı vermek istemiyorum çünkü kamerası o fiyatın hakkı değil ama işlemci eyvallah iyi. Huawei Android desteği olsaydı keşke onlar iphone ile kamera rekabetine direkt girebiliyor hatta daha da iyisi.

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608

Bende şuanda mi 9t pro var memnunum fakat o parayı 12 t proya verirmiyim tartışılır..

mertsaygı

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
141
Şuan kamerası iyi olup fiyatını hakedecek bir telefon arıyorum ama işin içinden çıkamıyorum.
herkesin zevkleri farklıdır fakat 20 bin bandında temiz arayüz , sağlam stabiliteyi ve gerçekçi kamerayı verebilecek tek telefon iphone bana kalırsa tabiki apk yüklemeniz gereken durumlar varsa bu sizi iphonedan uzaklıştırır haklısınız

umeris

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
165
android almayın, alacaksanız amiral gemisi olan modellerden alın, onları da alamıyorsanız iphone almaya çalışın, onu da alamıyorsanız hiçbir şey almayın bırakın ölene kadar gitsin mevcut olan. ben öyle yapıyorum, donuyor kasıyor ama yapacak bir şey yok, android dediğin sistemi 3 telefonda kullandım hepsi de rezalet. bu androidler adam olmazlar.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri