Soru Xiaomi 15T Pro Alınır Mı?

Easthern01

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5

ahmetv2

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
147

Yanında tablet hediyesi filan var benimde uzun süredir telefonu yenilemek gibi bi düşüncem var siz ne düşünüyorsunuz alınır mı?
Hocam selamlar, 13t modelini kullanıyorum baya memnunum. Bu telefonu da çıkışından itibaren takip ettim.

Benim kullanımıma göre pro modellerinin kamerası fazla iyi kalıyor. Ayrıca 67w bile telefonu ısıtıyor baya. 90w ile şarj etmek muhteşemdir ama sıcaklıklar beni düşündürüyor. 15t pro'nun incelemelerine de baktım, ısınma kısmen azalmış diyorlar. Yine de 67w bana göre gayet yeterli geliyor. 120 ile 144 hertz arasında neredeyse fark yok. Neticede ekran aynı. 3 yıldır fotoğraf ve video silmiyorum, 19 bin adet toplam video ve resim var. 256 gb alanım dolmadı neredeyse. Eğer 512 gb fazla derseniz 256 gb gerçekten yeterli oluyor. 256 gb seçeneğinin yanında xiaomi watch s4 geliyor. Tablet kullanıyorsanız ayrı tabi, saat daha makul bir tercih benim için. 15t baz modeli de düşünülebilir.

Teknolojisi olarak bence alınır. 15t pro baya iyi telefon bence. En geç kasım ayı gibi hyper os 3 sürümünün 15t pro telefonuna geleceğini vaat ettiler. Hyper os baya kullanışlı ve ai özellikleriyle çeşit sunuyor, sıkça kullanıyorum. Hyper os 3 ise IOS'a baya benziyor olacak ve telefonun iphone ile iletişim kolaylaşacak. IPhone'lardaki dinamik ada yapısının geleceği söylendi, ne kadar iyi gerçekleştirirler orası soru işareti.

KS

Easthern01

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Hocam selamlar, 13t modelini kullanıyorum baya memnunum. Bu telefonu da çıkışından itibaren takip ettim.

Benim kullanımıma göre pro modellerinin kamerası fazla iyi kalıyor. Ayrıca 67w bile telefonu ısıtıyor baya. 90w ile şarj etmek muhteşemdir ama sıcaklıklar beni düşündürüyor. 15t pro'nun incelemelerine de baktım, ısınma kısmen azalmış diyorlar. Yine de 67w bana göre gayet yeterli geliyor. 120 ile 144 hertz arasında neredeyse fark yok. Neticede ekran aynı. 3 yıldır fotoğraf ve video silmiyorum, 19 bin adet toplam video ve resim var. 256 gb alanım dolmadı neredeyse. Eğer 512 gb fazla derseniz 256 gb gerçekten yeterli oluyor. 256 gb seçeneğinin yanında xiaomi watch s4 geliyor. Tablet kullanıyorsanız ayrı tabi, saat daha makul bir tercih benim için. 15t baz modeli de düşünülebilir.

Teknolojisi olarak bence alınır. 15t pro baya iyi telefon bence. En geç kasım ayı gibi hyper os 3 sürümünün 15t pro telefonuna geleceğini vaat ettiler. Hyper os baya kullanışlı ve ai özellikleriyle çeşit sunuyor, sıkça kullanıyorum. Hyper os 3 ise IOS'a baya benziyor olacak ve telefonun iphone ile iletişim kolaylaşacak. IPhone'lardaki dinamik ada yapısının geleceği söylendi, ne kadar iyi gerçekleştirirler orası soru işareti.
Yorumun için çok teşekkür ederim öncelikle saat seçeneğini göremedim ve ben çok da video filan çekmiyorum ama şuan ki telefonum gibi 4 sene donma kasma yapmadan sağlam bi telefon arıyorum depolama o yüzden çok önemli değil pro değil de normal olanı da alabilirim uzun ömürlü olması yeter sen olsan hangisini tercih ederdin böyle kullanacak olsan

Son düzenleme:

ahmetv2

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
147
Yorumun için çok teşekkür ederim öncelikle saat seçeneğini göremedim ve ben çok da video filan çekmiyorum ama şuan ki telefonum gibi 4 sene donma kasma yapmadan sağlam bi telefon arıyorum depolama o yüzden çok önemli değil pro değil de normal olanı da alabilirim uzun ömürlü olması yeter sen olsan hangisini tercih ederdin böyle kullanacak olsan
Anladım. Benimle benzer kaygıları taşıyorsunuz neredeyse. Pro modeli yerine 15t düz model bakılabilir. Mi store'dan daha ucuza sağda solda bulunabiliyor.

+2 bin lira ekleyip mi store üzerinden saat almak size kalmış hocam. İşin gerçeği amirali katili deniyor ama orta segment iyi bir cihaz olarak düşünülebilir. Samsung s25 ile 15t pro arasında bile ciddi farklar var. s25 ile 15t neredeyse denk gibi bir şey. Samsung yapı malzemesi olarak kaliteli olması bir artıdır, belki tercih edilebilir. Aradaki fiyat farkına değer mi dersen asla değmez.

Redmi alt serilerine ya da poco gibi alt markalara yönelmenizi tavsiye etmem. En azından kamerayı açınca net, düzgün bir görüntü olmasını arayabilirsiniz. Sosyal medyadaki buğulu android fotoğraflarına gerek yok :D

Huawei modelleri baya sağlam, eski nesil pura'lar bile iş yapabilir ama fiyatları gerçekten yüksek. Kamerası fiyatını arttırıyor huawei cihazlarının.

Fark alternatif olarak nothing phone 3a pro modellerine bakmıştım. Güncel olmasına rağmen biraz sınıfta kalmış gibi duruyor. Güzel özellikleri ve farklı yönleri var. 6-7 bin lira daha ucuz, bazı özellikleri de ona göre ucuzlukta.

Benim tercihim söylediklerinizle benziyor, 15t en ucuz baz modelini alır geçerdim. Uzun zamandır xiaomi kullanan biri olarak memnun olmamın da tercihimde etkisi var, bunu atlama.

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
448
Düz 15t serisi yeterli olur amiral gemisi gibi cihaz, 9400+ işlemci için pro serisine fazladan 10 K vermeye değmez.

KS

Easthern01

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Cevap yazan herkese çok teşekkür ederim yanında verilen hediyelerle ilgili ne düşünüyorsunuz değer mi sizce hangisi neden

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri