Hocam selamlar, 13t modelini kullanıyorum baya memnunum. Bu telefonu da çıkışından itibaren takip ettim.
Benim kullanımıma göre pro modellerinin kamerası fazla iyi kalıyor. Ayrıca 67w bile telefonu ısıtıyor baya. 90w ile şarj etmek muhteşemdir ama sıcaklıklar beni düşündürüyor. 15t pro'nun incelemelerine de baktım, ısınma kısmen azalmış diyorlar. Yine de 67w bana göre gayet yeterli geliyor. 120 ile 144 hertz arasında neredeyse fark yok. Neticede ekran aynı. 3 yıldır fotoğraf ve video silmiyorum, 19 bin adet toplam video ve resim var. 256 gb alanım dolmadı neredeyse. Eğer 512 gb fazla derseniz 256 gb gerçekten yeterli oluyor. 256 gb seçeneğinin yanında xiaomi watch s4 geliyor. Tablet kullanıyorsanız ayrı tabi, saat daha makul bir tercih benim için. 15t baz modeli de düşünülebilir.
Teknolojisi olarak bence alınır. 15t pro baya iyi telefon bence. En geç kasım ayı gibi hyper os 3 sürümünün 15t pro telefonuna geleceğini vaat ettiler. Hyper os baya kullanışlı ve ai özellikleriyle çeşit sunuyor, sıkça kullanıyorum. Hyper os 3 ise IOS'a baya benziyor olacak ve telefonun iphone ile iletişim kolaylaşacak. IPhone'lardaki dinamik ada yapısının geleceği söylendi, ne kadar iyi gerçekleştirirler orası soru işareti.