Xiaomi AX1800 Router Kurulum Sorunları

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
Merhaba,
Bu cihazı aldım normal kurulum yapmaya çalışıyorum ama bir çok sorunla karşılaşıyorum. MiWifi indiriyorum ama cihazı görüyor fakat kurulumunu yapamıyorum. Bilgisayardan kurulum yaptım bi kere fakat sorunlu oldu. İnternetten video izledim arayüz değişmiş seçimlerin hiç birini kabul etmiyor vs bir çok sorunla karşılaştım.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
1 - Uygulama da Cihaz ekle butonuna dokunun ve Xiaomi AX1800 Router ismini seçiniz. Burada genişletmek istediğiniz ağı isteyecektir. Kablosuz ağınızı seçin ve kablosuz şifrenizi giriniz. 2- Cihazın ayarlanmasının bitmesini bekleyin. Ayarlar bitince konum için bir ekran açılacaktır. Ev olarak seçebilirsiniz. 3- Cihazın mavi led yanmaya başladığında kurulum tamamlanmıştır.
Bu adımlar sonrası hala problem varsa teknik servisten destek ister misiniz ?

KS

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
1 - Uygulama da Cihaz ekle butonuna dokunun ve Xiaomi AX1800 Router ismini seçiniz. Burada genişletmek istediğiniz ağı isteyecektir. Kablosuz ağınızı seçin ve kablosuz şifrenizi giriniz. 2- Cihazın ayarlanmasının bitmesini bekleyin. Ayarlar bitince konum için bir ekran açılacaktır. Ev olarak seçebilirsiniz. 3- Cihazın mavi led yanmaya başladığında kurulum tamamlanmıştır.
Bu adımlar sonrası hala problem varsa teknik servisten destek ister misiniz ?
ya biraz uğraştırdı beni. telefondan miwifi ile sorun çıkartıyor kurulum yapamadım bende pcden kurulum yaptımda bu seferde modemden ethernet kablosu hem modeme hem laptopa bağlı olduğu halde ethernet kurulumu yapamadım onun yerine wifi kurulumu oldu.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri