Xiaomi Mi Router AX1800 önerir misiniz ?

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
88
Mevcut modemim Netmaster Infinity 401 fakat wifi inanılmaz kötü. Modem salonda olup benim odamla arasında bir de mutfak var ve sürekli bağlantı kesilip duruyor. Bu sebeple Xiaomi Mi Router AX1800 Router almayı düşünüyorum. Çin sürümünü yüklediğin zaman çekim gücünün baya arttığı söyleniliyor. Kullanan varsa yorumlayabilir mi veya 400 450 fiyat bandında router önerisi alabilir miyim ?
Bir de modem arayüzünde 5ghz olarak ayarlı olmasına rağmen otomatik 2.4 ghz düştüğü oluyor ve o zaman daha kötü oluyor.

Son düzenleme:

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Xiaomi ürünlerini çok önerdim. Öneren de bilgili arkadaşlara çok rastladım. Başarılı bir ürün. Bu fiyat bandında tercih edebilirsiniz.

KS

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
88
Xiaomi ürünlerini çok önerdim. Öneren de bilgili arkadaşlara çok rastladım. Başarılı bir ürün. Bu fiyat bandında tercih edebilirsiniz.
peki bahsettiğim mesafede hız düşürmeden sanki modemin yanındaymış gibi bi performans bekleyebilir miyim ? modemle odam arası 6 7 metre olup 2 duvar mevcut

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
2.4 ve 5ghz özellikleri mevcut istediğiniz hızı size ulaştıracaktır. Örneğin 100mbps hıza sahipseniz ortalama olarak 90-95 arası diyebiliriz aktarıma. Bilgisayar üzerinden kullanacaksanız pinginiz de biraz artış olacaktır diye düşünüyorum. Wifi gücü ve kapsama alanı konusunda istediğinizi verir ürün. Ki yorumlarda dublex evlerde kullanıp memnun kalanlar bile var.

KS

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
88
2.4 ve 5ghz özellikleri mevcut istediğiniz hızı size ulaştıracaktır. Örneğin 100mbps hıza sahipseniz ortalama olarak 90-95 arası diyebiliriz aktarıma. Bilgisayar üzerinden kullanacaksanız pinginiz de biraz artış olacaktır diye düşünüyorum. Wifi gücü ve kapsama alanı konusunda istediğinizi verir ürün. Ki yorumlarda dublex evlerde kullanıp memnun kalanlar bile var.
söylediğiniz gibiyse çok iyi. çok teşekkür ederim satın aldım şimdi.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri