Xiaomi red mi k20

Sreveng

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Katılım
7 May 2019
Mesajlar
23
Tepki
0
Konum
17 | Çanakkale
Yakın zamanda yeni bir telefon almayı düşünüyorduk aklımda mi 8 lite veya samsung a70 vardı fakat birkaç gün araştırma sonrasında red mi k20 tanıtımını gördüm. Tasarım ve bileşenler olarak aklımı baya karıştırdı açıkçası piyasaya sürülene kadar alma fikrinden de baya bi caymış durumundayım. Kısacası sorum pro versiyon olmayan modeli sizce ne zaman ülkemize giriş yapar ve fiyatı ne olur?
 

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Katılım
11 Eki 2017
Mesajlar
41,832
Tepki
4,146
Konum
34 | İstanbul Anadolu
Redmi K20 cihazı hem işlemci hem kamera konusunda çok daha iyi bir cihaz A70 ve Mi 8 Lite cihazlarına göre Snapp. 730 + 6GB RAM 64 GB ROM ve 4000 mAh batarya çok iyi değerler. Amoled ekran + ekrandan parmak izi + popup kamera + kamera özellikleri konusunda vs. her anlamda çok iyi bir cihaz. Kesinlikle bu iki modele göre tercih edilmesi gereken bir ürün.

Türkiye için bilemiyorum tam belli değil bşr açıklama göremedim ama gelirse ufak bir lansman yapılır. 289 Dolar x Dolar kuru + TRT Bandrolü + ÖTV + KDV ile 3000 TL nin rahat rahat üzerine çıkıyor 3000 ile 3500 arasında olur büyük ihtimalle.
 

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri
Üst