- Tepki
- 246
xigmatek aquaria plus kasayı dün temizledik ve temizledikten sonra alttaki 3 fanı içeriye üflicek şekilde monteledik ekran kartı boştayken 49 53 dereceleri arasında oyundayken 79 78 nadiren görüyo oda oyun sonlarında fps tavan olduğu zaman. ve birde ben bu sistemi ilk aldığımda fpsm hep 150 180 arasındaydı maks 200 fps alabiliyodu şimdi ben bu sistemle 300 200 arası alıyorum 180 altına nadiren düşüyo sistem kendi kendini oc edemez herhalde bende oc yapmadım cok tuhaf işlemcidede 2 derecelik düşme var eğer ben kenardaki 3lü fanlarıda içeri üfler şekilde montelersem işlemcinin ve ekran kartının derecesi yine azda olsa düşermi ?
bu arada oyunlarımda drop oluyordu oda sanırsam işlemciyle kaynaklı 4.8ghzden 4.700 pıt düşüyo anlık takılmalar oluyo
yayın olsun video olsun izlerken işlemci 60 derece oluyodu 50 derecelerde seyrediyo şuan
Sağ kenardaki üçlü fanlarıda içeriye üflicek şekilde montelemeyi düşünüyorum ve bide bu ekran kartı tutacakları aşşağıya sığarmı ?
.
bu arada oyunlarımda drop oluyordu oda sanırsam işlemciyle kaynaklı 4.8ghzden 4.700 pıt düşüyo anlık takılmalar oluyo
yayın olsun video olsun izlerken işlemci 60 derece oluyodu 50 derecelerde seyrediyo şuan
Sağ kenardaki üçlü fanlarıda içeriye üflicek şekilde montelemeyi düşünüyorum ve bide bu ekran kartı tutacakları aşşağıya sığarmı ?
.