- Tepki
- 49
Xpg Slingshot Gaming Mouse
Xpg Slingshot, XPG PRIME yazılımı aracılığıyla yüksek performans ve oyunculara özel özelleştirmenin bir kombinasyonunu sunan çok yönlü bir oyun faresidir
Biraz daha arttırıp deathadder v2 mini alınabilir![]()
Xpg Slingshot Gaming Mouse
Xpg Slingshot, XPG PRIME yazılımı aracılığıyla yüksek performans ve oyunculara özel özelleştirmenin bir kombinasyonunu sunan çok yönlü bir oyun faresidirwww.gaming.gen.tr
Hocam peki şöyle birşey sorayım Logitech g102 mi Xpg Slingshot mu alınırBiraz daha arttırıp deathadder v2 mini alınabilir
Slingshot, sitesinde yazdığına göre paracord kablosu var ama stok skatezleri ptfe değil ona göre. Slingshot tercih ederimHocam peki şöyle birşey sorayım Logitech g102 mi Xpg Slingshot mu alınır
stok skatezleri ptfe ne demek hocam pek anlamıyorum daSlingshot, sitesinde yazdığına göre paracord kablosu var ama stok skatezleri ptfe değil ona göre. Slingshot tercih ederim
Ptfe skatez teflon skatez demek. Daha iyi kaymasını sağlar diğerinde takılmalar olabilir o yüzden v2 mini önerdimstok skatezleri ptfe ne demek hocam pek anlamıyorum da
G102 den daha iyi bir tercih olacaksa o zaman öyle yapayım hocam birde v2 ile xpg boyutları aynımı yoksa v2 daha mı kücük Xpg ile V2 arasında 57 tllik bir fark var değer miPtfe skatez teflon skatez demek. Daha iyi kaymasını sağlar diğerinde takılmalar olabilir o yüzden v2 mini önerdim
V2 1 cm daha küçük. Xpg slingshot alıp 124 tlye skatezde alabilirsiniz veya eliniz küçükse direk v2 alabilirsinizG102 den daha iyi bir tercih olacaksa o zaman öyle yapayım hocam birde v2 ile xpg boyutları aynımı yoksa v2 daha mı kücük Xpg ile V2 arasında 57 tllik bir fark var değer mi
şöyle söyleyeyim g102 kullanıyordum ona oluyordu elimV2 1 cm daha küçük. Xpg slingshot alıp 124 tlye skatezde alabilirsiniz veya eliniz küçükse direk v2 alabilirsiniz
Deathadder v2 mini o zamanşöyle söyleyeyim g102 kullanıyordum ona oluyordu elim
Hayır ikisininde yüksek olması iyi. Pek fark hissedilmezEpeyden baktıgımda
V2 nin tarama hızı 300 Xpg 250
V2 nin hızlanma 35g Xpg 50g
Şimdi tarama hızı ne kadar yüksekse o kadar iyi
Hızlanma ne kadar azsa o kadar mı iyi veya bu tarama hızı ve hızlanma ne işe yarıyor ?
hocam son olarak razer basilisk x hakkında bilginiz var mı o mouse hakkındaki fikriniz nedir kablosuz olarakHayır ikisininde yüksek olması iyi. Pek fark hissedilmez
Aşırı ağır ve büyük. Elinize çok büyük gelir 102den sonrahocam son olarak razer basilisk x hakkında bilginiz var mı o mouse hakkındaki fikriniz nedir kablosuz olarak
20cm elim şimdi g102 kücük geliyordu da ben mi alıştım yoksa normal mi onu anlayamadım tamAşırı ağır ve büyük. Elinize çok büyük gelir 102den sonra
20 cm neymiş be20cm elim şimdi g102 kücük geliyordu da ben mi alıştım yoksa normal mi onu anlayamadım tam![]()
Tamamdır teşekkürler bilgiler ve yardım için hocam20 cm neymiş be
V2 mini küçük gelebilir. Slingshot alıp sonra skatez alın derim