599 TL ye satılıyordu. 20 TL daha düşmüş. Üstüne 25 TL kupon veriyor.
Kingston hyperx furru Cl 16 3200mhz ile birlikte çalışır mı599 TL ye satılıyordu. 20 TL daha düşmüş. Üstüne 25 TL kupon veriyor.
Çalışmasına çalışır ama aynı ram olmadığı için sorun ile karşılaşabilme ihtimalin yüksek.Kingston hyperx furru Cl 16 3200mhz ile birlikte çalışır mı
Sipariş verdim sonucu bildiririmŞunu almayı çok istiyorum ama çip farkından falan sorun çıkarırsa uğraşmak istemiyorum.
Ramleri bugün taktım cl16-20-20 yazıyor paketinde . Program üzerinden kontrol edince mikron r die chip yazıyor bı bilgi bulamadım micronun kendi pdfsini indirdim ordada sonuç bu sanırım en kötüsü bize denk geldi indirimde bu yüzdenŞunu almayı çok istiyorum ama çip farkından falan sorun çıkarırsa uğraşmak istemiyorum.
Benim için uyumlu olup olmaması önemliydi ama Ram almaktan vazgeçtim. Çip hakkında fikrim yok bu Ram de çok kötü çip gelmez bence.Ramleri bugün taktım cl16-20-20 yazıyor paketinde . Program üzerinden kontrol edince mikron r die chip yazıyor bı bilgi bulamadım micronun kendi pdfsini indirdim ordada sonuç bu sanırım en kötüsü bize denk geldi indirimde bu yüzden
Ya en iyisi ya en kötüsü micronunBenim için uyumlu olup olmaması önemliydi ama Ram almaktan vazgeçtim. Çip hakkında fikrim yok bu Ram de çok kötü çip gelmez bence.