W waffo Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 7 Eki 2022 Mesajlar 3 Tepki 0 30 Kas 2022 #1 Hangi programı indirirsem indireyim ilk 2 ram farklı yanıyor sondaki 2 ram aynı yanıyor.Yardım edebilecek var mı ?
Hangi programı indirirsem indireyim ilk 2 ram farklı yanıyor sondaki 2 ram aynı yanıyor.Yardım edebilecek var mı ?
Çağdaş Işık Mahalle Bilgisayarcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 13,403 Tepki 4,763 Konum 34 | İstanbul Anadolu 30 Kas 2022 #2 Eğer ürün doğruysa driver gözüküyor ama ne işe yarar bilmiyorum deneyin isterseniz; SPECTRIX D55 DDR4 RGB Memory Module www.xpg.com
Eğer ürün doğruysa driver gözüküyor ama ne işe yarar bilmiyorum deneyin isterseniz; SPECTRIX D55 DDR4 RGB Memory Module www.xpg.com
KS W waffo Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 7 Eki 2022 Mesajlar 3 Tepki 0 30 Kas 2022 Konu Sahibi #3 Çağdaş Işık' Alıntı: Eğer ürün doğruysa driver gözüküyor ama ne işe yarar bilmiyorum deneyin isterseniz; SPECTRIX D55 DDR4 RGB Memory Module www.xpg.com Genişletmek için tıkla ... Kendi XPG Prıme programı var ama 240 MB 3 saat sonra inecek yazıyor bir turlu çözemedim
Çağdaş Işık' Alıntı: Eğer ürün doğruysa driver gözüküyor ama ne işe yarar bilmiyorum deneyin isterseniz; SPECTRIX D55 DDR4 RGB Memory Module www.xpg.com Genişletmek için tıkla ... Kendi XPG Prıme programı var ama 240 MB 3 saat sonra inecek yazıyor bir turlu çözemedim