Y510P NUMLOCK

Ahmet Deniz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
.iyi günler ben lenovo y510p aldım içinde windows 8.1 yüklü ve numlock tuşunda sorun yaşıyorum numlock kapalı veya açıkken tuşa basıyorum ses geliyor ama sayıları yazmıyor ? sağ sol yön tuşu olarak algılıyor ne yapmalıyım ?

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Buraya tıklayarak sisteminizi tarayıp güncellemeleri yapmasını sağlayınız.

Birde num lock tuşuna her bastığında ses çıkıyorsa numlock tuşuna 5 saniye basılı tutun ses çıkana kadar bekleyin ve birde öyle sonuca bakın.

Ayrıca denetim masası - Erişim Kolaylığı - Farenin .alışma biçimini değiştir - Fare tuşlarını Etkinleştir tikli ise tiki kaldır - Fare Tuşlarını Ayarla - Diğer Ayarların altında NUM LOCK aşağıdaki gibi olduğunda fare tuşlarını kullan: Açık ise kapalı yapıp dene kapalı ise açık yapıp dene. Yolları izleyerek test edin.

KS

Ahmet Deniz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
onur.firatt' Alıntı:
Buraya tıklayarak sisteminizi tarayıp güncellemeleri yapmasını sağlayınız.

Birde num lock tuşuna her bastığında ses çıkıyorsa numlock tuşuna 5 saniye basılı tutun ses çıkana kadar bekleyin ve birde öyle sonuca bakın.

Ayrıca denetim masası - Erişim Kolaylığı - Farenin .alışma biçimini değiştir - Fare tuşlarını Etkinleştir tikli ise tiki kaldır - Fare Tuşlarını Ayarla - Diğer Ayarların altında NUM LOCK aşağıdaki gibi olduğunda fare tuşlarını kullan: Açık ise kapalı yapıp dene kapalı ise açık yapıp dene. Yolları izleyerek test edin.

çok saol hocam 5 sn basılı tutunca oldu seviyorum sizleri  :heart:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri