Ya sistem Çökerse

Lightning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Beyler yeni windows kurdum ojinal öğrenci lisansı ile win 10 sistem çöker virüs girer bir usbye bir cd dvd herhangi bir aygıta şuanki sistemimin yedeğini kurabilirmiyim kurarsam lisans ve oyunlar herşey aynı kalırmı

E

expert

Guest
Sistemi komple alırsan kalır ama sadece programlar ve driverları alırsan oyunlar içinde olmaz
fakat kurduğun key oem ise anakarta yapışır anakart değiştiği zaman oda gider
Normal lisans varsa Microsoft lisansı
İse elinde olur istediği zaman girersin

KS

Lightning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Teknosoftyazılım' Alıntı:
Sistemi komple alırsan kalır ama sadece programlar ve driverları alırsan oyunlar içinde olmaz
fakat kurduğun key oem ise anakarta yapışır anakart değiştiği zaman oda gider
Normal lisans varsa Microsoft lisansı
İse elinde olur istediği zaman girersin

Aga bu key oem midir değilimdir bilmem bazı programlar var tüm sistemi kopyalayarak çalışıyor yedekleme sistemi programı önerisi sordum

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
Bahadır benim OEM key aldım 85 tl yanılmıyorsam. OEM olmayan keyler pahalı ne yazık ki. Ama oem keyler anakarta yapısan keylerdir sorun yapmaz. Keyinizi yine de elinizde bulundurun aynı keyi yazarsınız bazen soruyor çünkü.

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
bende kinguinden almıştım güvenceli almıştım açıkcası baya korkarak key girdim ama kabul etti :D Tekrar format atarken tekrar keyi istedi. tekrar ister mi yoksa yapıştı mı bilemiyorum. Ama windowsun sitesinden eski anakart kaydını kaldırtabiliyormuşsun. Değiştirirsen ararsın eski kaydı kaldırır yenisine kurarsın :)

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
ben biraz daha ucuza almıştım malum dolar yükseldi fiyatlar artmıştır.

KS

Lightning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
yakinkursat' Alıntı:
Lightning' Alıntı:
kanka bununla tüm sistemi kopyalıyor dimi ilerde bişey olunca format atıp bunu direk geçirebiliyozmu

Lightning' Alıntı:
alırım aklını aslan 2metreyim ve siyah kuşak dan 2 :D  adminler tartışıyoruz sanmayın şakalaşıyoz boşu boşuna ban yemiyim :D

yuklemıs oldugun uygulamalar dahıl sıstemı alır ımage seklınde ıster usb ıster dvd olarak yuklersın

eyvallah verdim repini

KS

Lightning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
yakinkursat' Alıntı:
Lightning' Alıntı:
Kardeş rep dediğin nedir sayıdan ibaret neyini kiskancaz

atarlanayım dedımde emın olamadım :) yanımda sen varken atar yapayım. hee sayı altı ustu nabak :D

fazla atarlanma kanka adam evli barklı benden yaşça büyük hani benim samimiyetim var seni ayaklarıyla banlar valla fazla cılkı çıkmadan kapatalım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri