Yağlatmayan Şampuan Önerisi

CANRA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
19
Merhaba. Şu an bu şampuanı kullanıyorum 1 haftadır ama saçımı 2 gün yıkamasam yağlatıyor. Son 1 haftadır sıcak suyla duş, ılık suyla duş almaya başladım. Haftada 3 4 kere duş alan birisiyim. Bazen evdeysem 2 3 gün almıyorum. Yağlatmayan şampuan önerilerinizi bekliyorum. Fazla pahalı olmasın yeterli. Mesela en son salı sabah aldım ama yağlandı hemen.

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Clear kahve çekirdeği olanı kullanabilirsin bir de sebamed var ama fiyatı 800 tl den aşağı değildir. Önemli olan doğru bir şekilde kullanman. Çok sıcak suyla saçlarını yıkama ve şampuanla en az 3 dakika masaj yap, fön makinası kullanırken de çok sıcak ayarda kullanma orta ayarda kullan yağlanmanın en büyük nedenlerinden birisi aşırı sıcak fön. Yıkama ve fönü doğru uygularsan gerisi vücut yapına kalmış biraz da hareket edip vücudundan ter atarsan yağlanma oranın minumum seviyeye iner.

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
207
Saç tipiniz yağlı ise buna fabrikasyon şampuanlar sadece yağlanmayı geciktirir tamamen yağlanmayı önlemez. Belki (bıttım sabunu) gibi sabunlar işe yarayabilir. Örnek olarak söyledim detaylı araştırma yapın. Saçınız uzunsa kestirin saç dipleri hava alsın. Bere vs takarsanız çabuk yağlanır bunun için bere vs giyiyorsanız sık sık yıkayın.

KS

CANRA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
19
Saç tipiniz yağlı ise buna fabrikasyon şampuanlar sadece yağlanmayı geciktirir tamamen yağlanmayı önlemez. Belki (bıttım sabunu) gibi sabunlar işe yarayabilir. Örnek olarak söyledim detaylı araştırma yapın. Saçınız uzunsa kestirin saç dipleri hava alsın. Bere vs takarsanız çabuk yağlanır bunun için bere vs giyiyorsanız sık sık yıkayın.
kısa saçımda homca mesela şuan yağlı hissediyorum yarın saçımı yeni yıkamış gibi oluyor

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
207
Bir dermatoloğ dan randevu alın ozaman. Onun önereceği sabun şampuanı kullanın.

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri