Olabilir hocam 4000 serisi geldigi icin belki zam yaparlar.3080lere zam geldi diğerleride yakında zamlanır diyorlar bu yüzden bir an önce sistem almak mantıklı mı yoksa yeni kampanyaları mı beklemeliyim?
Her an yükselebilir veya sabit kalabilir TRde yaşadığımızdan böyle şeylerin olma ihtimali var. Bu sistemi almak yerine Hero sistem daha mantıklı olur. Bunu alınca güç kaynağını değişmek gerekir.https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...b-nvme-m2-ssd-rx6700-oyun-bilgisayari-p-35894 yoksa bu sistemi alacak gibiyim
Hocam apple ın uygulandıgı taktik gibi düşünün iPhone 14 cıktı iPhone 13 ve 12 e zam geldi. [Not Ben apple a suc atmıyorum Kdv saymazsak 14bin tl civarı.e hani 4000 serisi çıkıyor 3000 serisi neden zamlanıyor onu anlamadım
https://www.gaming.gen.tr/urun/1079...b-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/#btnFPS bu nasıl hocam mantıklı mıHer an yükselebilir veya sabit kalabilir TRde yaşadığımızdan böyle şeylerin olma ihtimali var. Bu sistemi almak yerine Hero sistem daha mantıklı olur. Bunu alınca güç kaynağını değişmek gerekir.
hocam inno3d ve biostarı önermiyorlar pek ama bilemedim dediğiniz gibi fiyatı daha uygun ama kalite farkı çok etki yaratır mı bilemedimRX6700 Daha iyi bir kart aslında. 3060 Sistem alacaksanız paylaştığım sistemi alın bence. Fiyatı daha uygun ve benzer sistemler.
Silver 5T12-RTX3060 - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Silver 5T12-RTX3060 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Katılıyorum amd nvidia yı coğu oyunda geride bırakdı.RX6700 Daha iyi bir kart aslında. 3060 Sistem alacaksanız paylaştığım sistemi alın bence. Fiyatı daha uygun ve benzer sistemler.
Silver 5T12-RTX3060 - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Silver 5T12-RTX3060 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Yazılıma biraz daha gereken önemi verip Nvidia yakalayabilse keşke böylelikle Nvidia bundu iyi denmekten kurturuluzKatılıyorum amd nvidia yı coğu oyunda geride bırakdı.
Kesinlikle.Yazılıma biraz daha gereken önemi verip Nvidia yakalayabilse keşke böylelikle Nvidia bundu iyi denmekten kurturuluz