Soru Yapay Zeka Otomasyonu

nexiuse

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
merhaba bundan 1 ay önce yapay zeka otomasyonları oluşturdum 3 farklı platformda paylaşım yapıyor. yapay zeka internetten makale buluyor onu seslendiriyor herşeyi o yapıyor renderi kendi bilgisiyarımdan alıyor instragramda 1.5milyon görüntülenme sayım var attığım her video keşfete düşüyor 10 bin altı izlenmiyor bütün içerikler yapay zeka bu arada ama takipçi sayım 8 ne yapsam insanlar takip etmiyor ne yapabilirim bu sorunu sorucak bir yer bulamadım ondan dolayı buraya yazdım

fikrettr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
37
Dostum tebrikler, 1.5M izlenme almak her yiğidin harcı değil! Takipçi gelmemesinin sebebi insanların videonu görüp geçmesi, yani seninle bir bağ kurmamasıdır. Çözüm için: 1) Videoların sonuna mutlaka 'Bu serinin devamı için takip et' gibi bir CTA (Harekete Geçirici Mesaj) ekle. 2) Profil biyografini düzenle ve insanlara seni takip edince ne kazanacaklarını yaz. 3) Videolarını bir seri haline getir, 'Yapay Zeka Gizemleri: Bölüm 5' gibi , insanlar merak edip takip etsin. Kısacası izleyiciye videoyu beğendirmek yetmez, profilini bir 'kütüphane' gibi sunman lazım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri