Soru Yardım Eder Misiniz Bana Lütfen.

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,241
Merhaba Arkadaşlar,

Benim yaşım 27 Eylül'de 28 olacağım Allah nasip ederse eğer, yaş ilerledikçe oyun oynayasım gelmiyor artık geçen iki hafta önce PUBG MOBİLE'yi yükledim 4-5 gün oynadığım sildim oyunu Valorant'ı oynayım dedim. Bir el atıp onu da sildim.

2013'de bir oyuna başladım ismi CROSSFİRE'di 11 senedir oynuyordum o oyunu ben dedim bari onu yükleyim onu oynayım dedim bir saat oynayıp onu da sildim.

Yaş ilerledikçe kendimi daha çok yaşlanmış gibi hissedip oyun oynayasım gelmiyor..

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,308
Bende 27 yaşındayım benimde oyun isteğim yok bilgisayar vs kullanmıyorum sanırım sosyal hayat ile ilgili birazda ben sabah 7:30 da kalkıyorum akşam 7 de paydos ediyorum bu kadar yoğun iş temposunda aklıma oyun dahi gelmiyor sadece akşamları vakit olursa film izliyorum ama yaş aldıkça insan daha da olgunlaşıyor bu da bir gerçek

Telefonunu Çıkra

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
22 yaşındayım bende bazen o tarz bir evreye giriyorum. İş/okul olsun olmasın bazen bıkkınlık gelebiliyor oyunlarda.
Tavsiyem farklı türde ve biraz daha vurucu oyunlara bir şans vermen olur. Oyun önerisi olarak Ori and the Will of the Wisps öneririm. Görsel, atmosfer ve final olarak çok tatmin edici. Türkçe olduğundan da takip etmesi basit. Çok da uzun değil kaptırırsan 2. kez bile bitirebilirsin.
Finali beni etkilemişti belki oyunlar konusunda bir kıvılcım ateşleyebilir diye önerdim.

Hadicanmsnde

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
175
Aile sorunların veya gelecek kaygın var mı ? Maddi durumun mu sıkıntılı ? Kendini bezmiş mi hissediyorsun ? Kız arkadaşınla aran mı kötü veya onunla konuşmaya çekindiğin konular mı var ? İçine atıp içinde dert ettiğin konular var mı ? Sonra iş yerinde nasıl çalışıyorsun ? Sabah erken saatte gidip, akşam geç mi geliyorsun eve ? Öncelikle bunları gözden geçir. Yapmaktan korktuğun ne varsa yap. Geçmişindeki kötü anıları tek tek sil, hepsi geçmişte kaldı. Geçmişe takılı kalırsan önünü göremezsin. Geleceğin güzel olacaksa bile kötü yönde gider. Önce bunları çözmelisin. Eğer bunlarda bir sorun yoksa yaşın zaten gelmiş yanlış anlama dediğimi bu yaşlarda herkes oyun oynayacak diye birşey yok. 26 yaşındayım ve ben bile sıkıldım çoğu oyundan. Artık dışarda bowling, bilardo oynuyorum. Yada eğlence merkezlerine gidip oradaki oyunları oynuyorum sinir, stres atıyorum. Kız arkadaşın yoksa kız arkadaş yapmaya çalış. Emin ol onunla zaman geçirmek oyun oynamaktan daha güzel gelecek. Ailen hayattaysa ailenle zaman geçirmeye çalış. Hayattalarsa onlarla beraber zaman geçir. Anne, babanı bowlinge götür. Yaşadığın şehirde bir aktivite bulmaya çalış. Emin ol hayat varmış dersin.

kcrasco

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
o kadar karmaşık düşünce değil de seçtiğin oyun tarzını beğenmiyor olabilir misin artık. farklı tarz oyunlar dene

Nslt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Bence kan tahlili yaptırmalısın. Düşük vitamin mineraller böyle depresif yapabilir.

d865b368c379f07ef66c6d631a1dbe75.jpg

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri