Yardim Edin Bana

AzadBayram

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
HOCAM SELAMUN ALEYKUM ONCELIKLE BENIM BILGISAYAR ALDIM HAZIR SISTEM RYZN 5500 RTX3060 12GB 16 GB RAM VAR VALORANT DA ANLAMADIGIM BI FPS DUSUKLUYU DROP YEMELER AMA DIGER OYUNLARDA SIKINTISIZ OYNUYORUM

umutbedir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Driver kontrollerinizi sağlayın ardından bilgisayarınızın güç tüketimine bakınız ram kullanımı, cpu kullanımı gibi değerlerin oyun içerisindeki gidişatına bakın eğer her oyunda aynı ise bilgisayarınızı formatlayın eğer sadece valorantta ise valorantı silin tekrar yükleyin ve başlat kısmından Xbox game bar ve arkaplan uygulamalarını kapatın

KS

AzadBayram

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Driver kontrollerinizi sağlayın ardından bilgisayarınızın güç tüketimine bakınız ram kullanımı, cpu kullanımı gibi değerlerin oyun içerisindeki gidişatına bakın eğer her oyunda aynı ise bilgisayarınızı formatlayın eğer sadece valorantta ise valorantı silin tekrar yükleyin ve başlat kısmından Xbox game bar ve arkaplan uygulamalarını kapatın
kral dedıklerın hepsini yaptım sorun aynı anlamadım acaba sıstemsel bı durum mu valorant gıbı bı oyunda fps 165 150 dusuyo

Kanmaze151

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Hocam selamlar valorant işlemci ağırlıklı oyun olduğu için ekran kartı daha serin çalışması lazım büyük ihtimalle nvidia denetim masası ayarlarını en aşağı çekin çok izlekli görselleştirmeyi açın (işlemcinin tüm çekirdeklerini kullanır)
sonrada işlemci kullanımını kontrol edip tekrar yazın buraya

KS

AzadBayram

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Desktop Screenshot 2023.12.23 - 19.46.51.44.png

OYUN OYNARKEN ISLEMCI DEGERLERI HOCAM

KS

AzadBayram

Stajyer Üye