hayırBu ay içinde kasa almayı düşünüyorum hazır sistem monitörü 1 2 ay sonra alıcam bi sıkıntı çıkarmı kutuyu açmamayı düşünüyorum
Neden sıkıntı çıksın anlamadım?Bu ay içinde kasa almayı düşünüyorum hazır sistem monitörü 1 2 ay sonra alıcam bi sıkıntı çıkarmı kutuyu açmamayı düşünüyorum
Açmazsanız 15 gun içinde iade hakkınız biter acın bakin geri koyun zaten garantisi varkırık cıkar felan açmicam
kutuyu ac en kotu bir tv var ise test edersin 2 ay sonra kutuyu acxtıgında sipriz ile karsılasmaBu ay içinde kasa almayı düşünüyorum hazır sistem monitörü 1 2 ay sonra alıcam bi sıkıntı çıkarmı kutuyu açmamayı düşünüyorum
Merhaba ürün kusurluysa 14 gün içinde iade hakkınız var onu kaybedersiniz, sonra servis işleri uğraş dur olur. Sizin yapacağınız en iyi ve sağlıklı şey kutuyu, (Hasarsız gelmesi önemli) açmadan video kaydı alıp, kutuyu açıp evde Tv varsa HDMI girişi de varsa ona takıp, sistemi çalıştırıp test edip denemeniz. Tv' de HDMI girişi yoksa VGA girişi varsa, alacağınız sistem APU (Ya da Ekran kartı varsa ve VGA girişi varsa oda olur) ise Anakart VGA girişi varsa, VGA kablo ile test edip deneyebilirsiniz. Siz de anlattıklarım yoksa, yakın çevrenizde bu özellikleri taşıyan HDMI girişli bir monitör oradan yoksa, bir Tv' den muhakkak görüntü alıp test etmeniz lazım. Öteki türlü hiç sağlıklı bir durum olmaz. İyi Akşamlar.Bu ay içinde kasa almayı düşünüyorum hazır sistem monitörü 1 2 ay sonra alıcam bi sıkıntı çıkarmı kutuyu açmamayı düşünüyorum
Ekran karti ayri kutuda gonderiliyor. Ama onun montajı basit zaten.ben itopyada sistem alırsam ekran kartı takılımı gönderiyolar hiç bilmiyorumda ilk defa alıcamda