Yardımcı olabilirmisiniz

ekgzl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
--- Bu linkteki > ANAKART'a sahibim. Yeni bir işlemci alacağım bütçe 300TL.  Ekran kartım AMD R7 240 OC 4GB DRR3 128bit. İşlemcim şuan 1. nesil. Sizce yeni işlemci alırsam fpsim ne kadar yükselir bilgisayarım ne kadar rahatlar bunu öğrenmek istiyorum bide işlemci tavsiyesi alabilirsem çok mutlu olurum.

--2. Şey ise 1. nesil i7 işlemciye 32 bit işletim sistemimi yoksa 64 bit işletim sistemi kurmakmı ?

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
ekgzl' Alıntı:
--- Bu linkteki > ANAKART'a sahibim. Yeni bir işlemci alacağım bütçe 300TL.  Ekran kartım AMD R7 240 OC 4GB DRR3 128bit. İşlemcim şuan 1. nesil. Sizce yeni işlemci alırsam fpsim ne kadar yükselir bilgisayarım ne kadar rahatlar bunu öğrenmek istiyorum bide işlemci tavsiyesi alabilirsem çok mutlu olurum.

--2. Şey ise 1. nesil i7 işlemciye 32 bit işletim sistemimi yoksa 64 bit işletim sistemi kurmakmı ?

ramin + 4gb ise 64 bit kullanabilirsin

KS

ekgzl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Teşekkür ederim işlemci alsam fps ne kadar artar çünki işlemcim 1. nesil anakarta göre bir işlemci önerebilirimisiniz ?

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
önerdeiğim işlemci gayet güzel bir işlemci attığım videoyu izlyerekte ne kadar güçlü bir işlemci olduğunu görebilirsiniz

Tolga Güreş

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
bütçene göre bir işlemci seç youtube a yaz kesin birileri sende ki işlemci ile test yapmıştır daha net olur ;)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri