Soru Yardımcı Olabilirseniz Sevinirim

egecir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Oyun oynamıyorum genelde yazılım, yapay zeka, okuma veya video, film izleme gibi amaçlar için kullanıyorum monitörü. Büyük bir ekran daha çok hoşuma gider ama bütçe kısıtlı 5k civarı düşünüyorum ama çok iyi bir model önerisi varsa biraz daha bütçeyi 6 k civarına zorlayabilirim.
Önerileriniz için şimdiden çok teşekkürler.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
Oyun oynamıyorum genelde yazılım, yapay zeka, okuma veya video, film izleme gibi amaçlar için kullanıyorum monitörü. Büyük bir ekran daha çok hoşuma gider ama bütçe kısıtlı 5k civarı düşünüyorum ama çok iyi bir model önerisi varsa biraz daha bütçeyi 6 k civarına zorlayabilirim.
Önerileriniz için şimdiden çok teşekkürler.
Madem oyun oynamiyacaksin ve büyük istiyorsun bunu al zamanla paran olunca moniyor tutucu alarak daha rahatlayabilirsin

KS

egecir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Madem oyun oynamiyacaksin ve büyük istiyorsun bunu al zamanla paran olunca moniyor tutucu alarak daha rahatlayabilirsin
https://www.akakce.com/monito [QUOT...um-fhd-ss-ips-gaming-monitor_u23579 [/QUOTE]
Bu iki monitörün tam olarak artı ve eksileri nelerdir acaba çok anlayamadım ama ikisi de gayet iyi gözüküyor. Gigabyte' da sadece ölü pixel ve ışık sızma sorunları oluyormuş sanırım.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar