Kenshii1 Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 18 Tem 2024 Mesajlar 30 Tepki 0 25 Tem 2024 #1 Mouse yi hareket ettirince kasadan coil whine sesi alıyorum bir bilgisi olan varmı videoyu bırakıyorum
Mouse yi hareket ettirince kasadan coil whine sesi alıyorum bir bilgisi olan varmı videoyu bırakıyorum
shogun Sözü Geçen Sözü Geçen Katılım 1 Mar 2022 Mesajlar 1,772 Tepki 469 Konum 1 | Adana 25 Tem 2024 #2 Topraklı priz kullandığınızdan emin olun. Başka bir fare ile deneyin, USB yuvasını değiştirip tekrar deneyin.
Topraklı priz kullandığınızdan emin olun. Başka bir fare ile deneyin, USB yuvasını değiştirip tekrar deneyin.
Nslt Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 15 Tem 2019 Mesajlar 68 Tepki 10 Konum 34 | 216 25 Tem 2024 #3 Ben o sesi hoparlörden maksimum volum açarsan duyuyordum VGA monitör kullanırken. Monitör değiştirdim. Toprak hattı eklendi ses gitti.
Ben o sesi hoparlörden maksimum volum açarsan duyuyordum VGA monitör kullanırken. Monitör değiştirdim. Toprak hattı eklendi ses gitti.
KS Kenshii1 Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 18 Tem 2024 Mesajlar 30 Tepki 0 26 Tem 2024 Konu Sahibi #4 shogun' Alıntı: Topraklı priz kullandığınızdan emin olun. Başka bir fare ile deneyin, USB yuvasını değiştirip tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla ... Usb yuvasını farklı mouse la da denedim sorun devam ediyor topraklı priz kullanıyorum. Son düzenleme: 26 Tem 2024
shogun' Alıntı: Topraklı priz kullandığınızdan emin olun. Başka bir fare ile deneyin, USB yuvasını değiştirip tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla ... Usb yuvasını farklı mouse la da denedim sorun devam ediyor topraklı priz kullanıyorum.