Yardımınıza ihtiyacım var ! (Çözüldü)

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
banada max 14k lık sistem toplarmısın ndivia olsun ama ekran kartı
Bakayım hocam

@MBFC_42 Hocam bu attığım parçalardan Ram ve PSU sizin topladığınız sistemden daha iyi PSU 80+GOLD ve 5 adet koruması mevcut Fiyat olarak da daha uygun.

KS

MBFC_42

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Bakayım hocam

@MBFC_42 Hocam bu attığım parçalardan Ram ve PSU sizin topladığınız sistemden daha iyi PSU 80+GOLD ve 5 adet koruması mevcut Fiyat olarak da daha uygun.
eyvallah zahmet oldu anakartta 4 adet ram slotu olsa nasıl olur ilerde 32 gb a yükseltme amaçlı sordum hem de 2 slotluda slotun birinde arıza olursa anakart değiştirmek yerine 4 slotu anakart kullansak nasıl olur

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
eyvallah zahmet oldu anakartta 4 adet ram slotu olsa nasıl olur ilerde 32 gb a yükseltme amaçlı sordum hem de 2 slotluda slotun birinde arıza olursa anakart değiştirmek yerine 4 slotu anakart kullansak nasıl olur
https://www.hepsiburada.com/asus-prime-b450m-a-ii-amd-b450-ddr4-4400-mhz-oc-am4-matx-anakart-p-HBV00000ZJYOM?magaza=TEBİLON&utm_source=pc&utm_medium=epey&utm_campaign=c&utm_content=HBV00000ZJYOM&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c BU MODEL TERCİH EDİLEBİLİR 4 RAM SLOTU MEVCUT

banada max 14k lık sistem toplarmısın ndivia olsun ama ekran kartı
Anakart:MSI A320M-A PRO MAX AM4 DDR4 3200
İşlemci:RYZEN 5500
Ram:Corsair 16gb Lpx 3200mhz Cl16 Ddr4
Psu:SilverStone SST ST60F ES230 600W 80+
Kasa:Zoko Melody 4x12 CM Rainbow Fanlı Temperli Cam Mesh Panel
SSD:Kingston 500GB M.2 22x80mm PCIe 4.0 NVMe
Ekran Kartı:Galax GeForce RTX3060
Fiyat:14,013 TL
@Sahuraka dostum kasa bizzat kendi kullandığım kasadır şüphen olmasın hava akışı gayet iyi AMD ekran kartı düşünürsen daha iyi bir kart alabilirsin.

Son düzenleme:
KS

MBFC_42

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
hocam tavsiyelerin için teşekkürler kafam şuan çok karışık o haqqus sistem için gamingentr ye canlı yardımda ilettim sorunumu cuma günü dönüş yaparlarsa stok varsa onu alacam yoksa önerdiğiniz bileşenlere bakacam sağolasın hayırlı geceler

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
hocam tavsiyelerin için teşekkürler kafam şuan çok karışık o haqqus sistem için gamingentr ye canlı yardımda ilettim sorunumu cuma günü dönüş yaparlarsa stok varsa onu alacam yoksa önerdiğiniz bileşenlere bakacam sağolasın hayırlı geceler
Bence i3 1200f işlemci tercih edin 5500 e göre daha iyi oyun performansı ve sıcaklık olarak stok fan ile daha stabil çalışır hemde 13. Nesil işlemciler ile uyumlu anakarta sahip. Render vs ile işiniz yoksa i3 tercih edin. Hayır Geceler umarım istediğiniz sistemi alabilirsiniz.

_berkay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
34

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,967
KS

MBFC_42

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Arkadaşlar hepinize tekrarda ayrı ayrı teşekkür ederim sistemi saat 18:20 de sipariş verebildim, benden kaynaklı bi hata yüzünden sorun yaşadım o hata da banka kartımın günlük harcama limitini unutmam onu yükseltince tek seferde ödeme yapabildim :)

1.png

- şuan benim kullandığım sistemde toshiba tr 200 480 gb ssd var ve windows kurulu ben bunu yeni sisteme depolama olarak nasıl kurabilirim içindekileri de sıfırlayarak nasıl biçimlendireceğiz?
ssd için kablo sipariş edeyimmi ne önerirsiniz ?

- monitör olarak şuan kullandığım casper 1080p 5ms 60hz hdmı vgı monitör var bunu yeni sistemle kullanacam yeterli olur değil mi geçici olarak sonra para olunca yeni monıtöre geçecem

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri