Yarınki Sistemi beklemeli miyim yoksa bu sistem mi?

tunaduralı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Umarım Taner Hocam buna cevap verir 15 bin tl kredi çektik hocam amd işlemcili ve nvidiali sistem ariyorum yarinki sistemi beklemeli miyim yoksa bunu almali miyim fiyat artmadan? yarın ki sistem benlik olursa ve aninda biterse bu sistemin de fiyati artarsa ne yapicam onu bilmiyorum…

diğer arkadaşlar da fikirlerini yazarsa sevinirim.

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
Umarım Taner Hocam buna cevap verir 15 bin tl kredi çektik hocam amd işlemcili ve nvidiali sistem ariyorum yarinki sistemi beklemeli miyim yoksa bunu almali miyim fiyat artmadan? yarın ki sistem benlik olursa ve aninda biterse bu sistemin de fiyati artarsa ne yapicam onu bilmiyorum…

Bu sistemin fiyatı bence birgün de artmaz ama artadabilir yarın 12 11k civarlarına gelebilir

SandLOJ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
Bence 1 günden pek bişey kaybetmezsiniz bekleyin sistem hoşunuza giderse alın gitmezse almazsanız. bu sistemi alırsınız ama unutmayın karar sizin bu benim şahsi fikrim

Son düzenleme:

Cermenbey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
193
Herhangi bir bilgi verilmiş olsa bekle yada bekleme derdim ama. Ortada sistemle alakalı bir bilgi olmadığı için al gitsin. Segment olarak sana hitap etmeyebilir yarın ki sistem sonuçta. Eldeki kuş daldaki kuştan iyidir

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608

Yarın ki sistem detayları hakkında henüz bir bilgi yok bekleyip göreceğiz. 1 günden birşey kaybetmezsiniz isterseniz bekleyin. Yada attığınız sistemi ryzen 5600 ve anakart 550 upgrade yaparak alabilirsiniz oda bütçeyi yükseltiyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri