- Tepki
- 37
Herkese iyi günler dilerim yaklaşık 3 ay önce Parktan evime gidecekken kuzenimin 17 yaşındaki ehliyetsiz bi arkadaşı bana arabayla çarptı ve bacağım kaldırım ile araba arasında kaldı bacağımdaki 2 kemikte kırıldı ayrıca ayağımda 3 çatlak ve kırık sonucu kemiğim derimi delmişti 3 aydır ayağım alçıda ve doktor yarın çıkarabileceğimi söyledi ama alçıdan sonra da 3 ay walker ayak tarzı bişey takacakmışım çünkü 3 ay alçıda kaldığı için kireçlenme kemikte ve kaslarda zayıflama olduğu için önlem aldılar ve bana 1 yıl boyunca çalışamayacağımı ve ağostos 17 sinde ehliyet sınavıma girecektim 8 ağostos ta kaza geçirdiğim için yalan oldu bu sınava da şubat 17 ye kadar girmemi yasakladı ayreten bunla beraber psikolojik destek ve fizik tedavi de almam gerktiğini söyledi gerçekten de psikolojim bozuldu bu süreçte 2-3 kez deprem oldu 1i çok şiddetliydi annem de küçük kardeşimi okulda toplantısı vardı deprem sonrası kardeşimi okulda unutup ağlıya ağlıya koşarak eve geldi ama bacağımdaki alçı baldırıma kadar alçıda olduğu için dışarı da çıkamadım bu olay beni çok etkiledi 3 aydır sadece 1 kere duş alabildim babam olmadan lavobaya bile kalkamıyorum gece lavabo ihtiyacım geldiğinde artık annemi babamı ararken aşırı utanıyorum yani psikolojik olarak çöküşteyim 90 kiloydum şuan yaklaşık 115 kilo falan oldum bu sebeple de vücudumda hep deri izleri oluştu 3 aydır sadece sırt üstü yattığım için doktor belinde de kireçlenme olabilir dedi aşırı bel ağrım var artık ve harbiden çöküşteyim. ama bu kadar olay yaşadım bana çarpan çocuk ehliyetsiz ve 17 yaşında olduğu halde ve başkasının arabası ile çarpmasına rağmen 1 gün bile nezarette de kalmadan ifadesi alınıp eve yollanmış 1 kere de savcı adliyeye çağırıp ifadesini almış aracın sahibi başka biri ama onun ifadesi alınmamış ve ben bu ceza davasına karışamıyorum çünkü yüksek mahkeme bunun kararını vericekmiş benim 3 aydır yaşamadığım olay kalmadı çocuk hala tatilerde fln utanmadan ehliyetsiz araba ile geziyor bi kere geçmiş olsuna bile gelmediler ve hala ceza almadı bende tazminat davası açacağım sigorta ve sürücüye ama onun içinde bacağımın alçıdan çıkması lazım mış bunun için bi avukat tuttuk ama benim aklım hala bu ceza davasında Daha önce böyle bi durum yaşayan varmı yada bu çocuk nasıl bir ceza alır tahmini ve bilgisi olan varmı