Soru Yasak Olmayan Sanal Kart Var Mı?

waki

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar yasak olmayan bir sanal kart var mı? banka heesabına para atmak alışveriş yapmayı sağlıyacak sanal kart lazım ama bildiğim sanal kartların hepsi yasaklandı.

diplomasızhoca

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
228
siz yasak olarak ne kullanıyorsunuz veya hangi kartları yasak illegal olarak biliyorsunuz onu bilmek lazım

papara
parolapara
nays
ininal

bunlar yasak veya illegal değil

arka planda çevrilen illegal işler olabilir
ama devlet bu şirketlerin faaliyetine izin verdiği sürece
siz de bu karttaki bakiyeleri illegal işlerde kullanmadığınız sürece sıkıntı yok

cgokhans

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
53
Yok be ne yasağı hocam. Yasaklı ürün olsa devlet kapatır zaten onu. Giriş yapamazsın.

KS

waki

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
siz yasak olarak ne kullanıyorsunuz veya hangi kartları yasak illegal olarak biliyorsunuz onu bilmek lazım

papara
parolapara
nays
ininal

bunlar yasak veya illegal değil

arka planda çevrilen illegal işler olabilir
ama devlet bu şirketlerin faaliyetine izin verdiği sürece
siz de bu karttaki bakiyeleri illegal işlerde kullanmadığınız sürece sıkıntı yok
papara olayı bir tık korkuttu hocam o nedenle ininal de de aynı olay vardı

estatq2

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Evet benim bildiğim kadarıyla yasak olmayan, anında çıkarılabilen sanal kartlar var. Anında kredi kartı veren bankalar ve fintech’ler sayesinde çoğu kullanıcı birkaç dakika içinde sanal kart alıp güvenli ödeme yapabiliyor; fakat işlem türüne göre bazı kısıtlamalar olabileceğini unutmamalısın. Ama sen yine bi araştır ben uzun zamandır böyle biliyorum.

erserk19

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Bankaların kendi mobil uygulamalarından oluşturulan sanal kartlar hâlâ tamamen yasaldır ve sorunsuz çalışır. Ziraat, İş Bankası, Garanti ve Akbank gibi büyük bankaların sanal kartları en stabil çözümler arasında.

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri