Yayın Sorunu

aTracee

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar benim gtx 1660 süperli sistemim var işlemcim ryzen 7 3700x.ram single 16 gb tek şeklinde Yayın açarken donma vs yaşamıyorum. Ama onu kaydettiğim zaman lol de donma yok ama valo da donmalar oluşuyor.( obs programında )Bunun sebebi ekran kartı mı olur. Ona göre ekipman alacağım tavsiye ettiğiniz 23 24 bin tl ye kadar ekran kartı alabilirim. Sorun hangi parçadadır. Yardımcı olabilir misiniz

Storagon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
92
Merhabalar benim gtx 1660 süperli sistemim var işlemcim ryzen 7 3700x.ram single 16 gb tek şeklinde Yayın açarken donma vs yaşamıyorum. Ama onu kaydettiğim zaman lol de donma yok ama valo da donmalar oluşuyor.( obs programında )Bunun sebebi ekran kartı mı olur. Ona göre ekipman alacağım tavsiye ettiğiniz 23 24 bin tl ye kadar ekran kartı alabilirim. Sorun hangi parçadadır. Yardımcı olabilir misiniz
Hemen parça almaya çalışmayın OBS ayarlarini sisteminizin özelliklerine göre ayarlayın.

KS

aTracee

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
O şekilde yaptım ama kalite bu sefer çok düştü. Videolar istediğim şekilde olmadı. Bir de yeni nesil ekran kartlarında bitlerin düşük olması sıkıntı yaratır mı

Storagon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
92
O şekilde yaptım ama kalite bu sefer çok düştü. Videolar istediğim şekilde olmadı. Bir de yeni nesil ekran kartlarında bitlerin düşük olması sıkıntı yaratır mı
Ana ekranı ve Çıkış ekranını atar mısın ekteki gibi

Sistem yeterli gelmiyorsa da Ekran kartını değiştirebilirsiniz

Ekli dosyalar

• 1.png
    1.png
    129.8 KB · Görüntüleme: 6
  • 2.png
    2.png
    177 KB · Görüntüleme: 8

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri