500tl daha çıkabilirsen bunu öneririmMerhaba arkadaşlar,
Bütçem 17-18k arası. Bana hem yayın açmak için hem de oyunlarda iyi performans verebilecek sistem tavsiyelerinizi verebilir misiniz?
Yayın konusununda AMD işlemcilerinin bir tık Intel'e göre kötü olduğunu duymuştum. Bir sıkıntı çıkarır mı?500tl daha çıkabilirsen bunu öneririm
![]()
ULTIMA-6700XT / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
ULTIMA-6700XT oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 ve ASUS RX 6700 XT ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Bir sıkıntı olmaz ki zaten bütçenize göre alınabilir sistem şuan bu.Yayın konusununda AMD işlemcilerinin bir tık Intel'e göre kötü olduğunu duymuştum. Bir sıkıntı çıkarır mı?
Sakın bu hazır sistemlere bulaşma içine sadece ekran kartını güzel koyuyorlar diğer parçalar rezalet ötesi.Yayın konusununda AMD işlemcilerinin bir tık Intel'e göre kötü olduğunu duymuştum. Bir sıkıntı çıkarır mı?
Yanlış bilgilendirme. Genelleme yapmayın.Sakın bu hazır sistemlere bulaşma içine sadece ekran kartını güzel koyuyorlar diğer parçalar rezalet ötesi.
Gaming.gen.tr bu zamanlarda alınmaz rx 6600 lü sistemler bile 15.200₺ olmuş500tl daha çıkabilirsen bunu öneririm
![]()
ULTIMA-6700XT / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
ULTIMA-6700XT oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 ve ASUS RX 6700 XT ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
gaminggen'den öneriyoruz özellikle çünkü diğer sitelere göre parça kalitesi daha iyi oluyorSakın bu hazır sistemlere bulaşma içine sadece ekran kartını güzel koyuyorlar diğer parçalar rezalet ötesi.
bu da haklı bi yorumGaming.gen.tr bu zamanlarda alınmaz rx 6600 lü sistemler bile 15.200₺ olmuş
yayın konusunda nvidia daha iyi olmaz mıydı nvenc desteği sayesinde?500tl daha çıkabilirsen bunu öneririm
![]()
Sakın bu hazır sistemlere bulaşma içine sadece ekran kartını güzel koyuyorlar diğer parçalar rezalet ötesi.