Yardım Yayında Oynamak Için Korku Oyunu..

MinasXgod

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
79
Selam arkadaşlar;
Yeni yeni yayın denemeleri yapıyorum korku oyunu önerisi

Son düzenleme:

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
God Of War gibi asıl amacı korku olmayan bir oyundaki düşmanlardan bile korkuyorsa nasıl bir korku oyunu önerebiliriz bilmiyorum. En basit korku oyunu bile birden karşınıza çıkıp sizi korkutabilir. Farklı oyun türleri deneseniz daha iyi olur bence.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Selam arkadaşlar;
Yeni yeni yayın denemeleri yapıyoruz eşimle birlikte. Kendisi hiç oyun oynamamış küçüklüğünden beri ve korku filmlerinden ve oyunlarından inanılmaz korkar. Ben oyunu oynarken o çığlık atar. Onu bir şekilde yayında oynaması için ikna ettim sizce hangi oyun ile giriş yapmalıyım.

Not: God Of War oynamaya başladı ordaki düşmanlardan bile korkuyor.
Hocam eşinizle son anlarınızı mı yaşamak istiyorsunuz :D hani bir korku oyunu öneririz bura da ama en basitinde bile birden teyzenin biri ağzımıza ediyorz

KS

MinasXgod

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
79
God Of War gibi asıl amacı korku olmayan bir oyundaki düşmanlardan bile korkuyorsa nasıl bir korku oyunu önerebiliriz bilmiyorum. En basit korku oyunu bile birden karşınıza çıkıp sizi korkutabilir. Farklı oyun türleri deneseniz daha iyi olur bence.
Yok hocan kendide cesaretlendi biraz kendiside korku oyunu istiyor aslında ama The Last Of Us part 1 şuan için düşünüyorum. Ama farklı önerileride değerlendirmek istedim açıkcası 😂

Hocam eşinizle son anlarınızı mı yaşamak istiyorsunuz :D hani bir korku oyunu öneririz bura da ama en basitinde bile birden teyzenin biri ağzımıza ediyorz
Korku oyunh iyidir hocam diri tutar kendiside pek bi cesaretlendi oyüzden korku oyunu düşünüyorun 😂

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri