Valla ay başına kadar 7.900 ₺ satılmazsa almak zorunda kalacağım.
Yorum sizde ... Zoruma gidiyorEkli dosyayı görüntüle 10424
hocam bu al-sat yapmanın önüne hiç bir türlü geçilemez. Bu foruma özel olup olmamasıyla da ilgili değil. Taner hocam bir kaç gün önce Vatan pc gibi sitelerin, foruma/kişiye özel online satış yapma politikasının olmadığını, bu işlemi uygulamanın sıkıntılı olabileceğini yazdı. Evet ihtiyacı olanlar alamıyor belki, ama bu satıcı için firma için bir müşteri hizmeti ya da kriter değil. Foruma özel linklerin hepsinin ihtiyacı olan kişilere gitmesi de garanti olmayacak(?). Foruma üyelik süresiymiş, yaptığı yorumlarmış, aktiflik süresiymiş falan bunların hepsi hikaye. İhtiyacı olmayan biri yine alabilir ve aldıktan sonra satabilir.İnsanın zoruna gitmez mi ?
6500 liralık sistemi 7900 TL'ye almak
Taner hocanın her sistemde kesinlikle foruma özel stok yapması gerekiyor iletişiminiz varsa bunu kesinlikle ona söyleyin.
Ayrıca eğer alıcaksanız çok ağır pazarlık yapın sonuçta adamın karının ne kadar olduğunu biliyorsunuz.
Aynen öyle hocam ihtiyacım vardı aldım geldi kurdum mesela hoşuma gitmedi tatmin etmedi üzerine koyup daha yüksek bi sistem almak İçin satışa koydum diyelim ama ben al satçı değilimhocam bu al-sat yapmanın önüne hiç bir türlü geçilemez. Bu foruma özel olup olmamasıyla da ilgili değil. Taner hocam bir kaç gün önce Vatan pc gibi sitelerin, foruma/kişiye özel online satış yapma politikasının olmadığını, bu işlemi uygulamanın sıkıntılı olabileceğini yazdı. Evet ihtiyacı olanlar alamıyor belki, ama bu satıcı için firma için bir müşteri hizmeti ya da kriter değil. Foruma özel linklerin hepsinin ihtiyacı olan kişilere gitmesi de garanti olmayacak(?). Foruma üyelik süresiymiş, yaptığı yorumlarmış, aktiflik süresiymiş falan bunların hepsi hikaye. İhtiyacı olmayan biri yine alabilir ve aldıktan sonra satabilir.
Hocam onun önüne geçmek için demedim zaten.Mesela al sat yapacak adam hızlı davranıp alıyor ama forumumuzun modu @Çağdaş Işık alamıyor mesela forum özel stokta amacım yabancıya gideceğine buraya gitsin biz Taner hocaya Taner hoca da bize yarar sağlamış olacak böylece..Ayrıca evet engellemek neredeyse imkansız ama en azından diyelim vatan PC dedi ki:hocam bu al-sat yapmanın önüne hiç bir türlü geçilemez. Bu foruma özel olup olmamasıyla da ilgili değil. Taner hocam bir kaç gün önce Vatan pc gibi sitelerin, foruma/kişiye özel online satış yapma politikasının olmadığını, bu işlemi uygulamanın sıkıntılı olabileceğini yazdı. Evet ihtiyacı olanlar alamıyor belki, ama bu satıcı için firma için bir müşteri hizmeti ya da kriter değil. Foruma özel linklerin hepsinin ihtiyacı olan kişilere gitmesi de garanti olmayacak(?). Foruma üyelik süresiymiş, yaptığı yorumlarmış, aktiflik süresiymiş falan bunların hepsi hikaye. İhtiyacı olmayan biri yine alabilir ve aldıktan sonra satabilir.
iyide hocam forumda takılan, hele hele moderatör falan olan bir kişi nasıl alamıyor orayı anlamadım ben? her sistem daha çıkmadan 2 hafta önce konuşuluyorHocam onun önüne geçmek için demedim zaten.Mesela al sat yapacak adam hızlı davranıp alıyor ama forumumuzun modu @Çağdaş Işık alamıyor mesela forum özel stokta amacım yabancıya gideceğine buraya gitsin biz Taner hocaya Taner hoca da bize yarar sağlamış olacak böylece..Ayrıca evet engellemek neredeyse imkansız ama en azından diyelim vatan PC dedi ki:
Bundan sonra alsatçıları engelleyecem gider 1 eleman tutar diyelim A.... K.. kişi ilan koymuş ayrıca vatandan ilandaki sistemi A.... K.. kişisi satın almış i.Vatan gidip o kişinin siparişini bir bahaneyle iptal edebilir.Böyle saman altından su yürüterek al satçıların birçoğunu engelleyebilir o iptal edilen sipariş sayısı kadar da stok gelir.Evet önüne geçilemez fakat azaltılabilir.Ama şöyle bir soru daha var FİRMALAR BUNU NEDEN YAPSIN ?
Bilmem anlatabildim mi ?
Vatanın'ın sitesi o kadar çöktü ki Teslimat kısmını bile 3 kere felan gördüm zaten sepete ilk ekleyenlerdendim.iyide hocam forumda takılan, hele hele moderatör falan olan bir kişi nasıl alamıyor orayı anlamadım ben?
insanın zoruna gidiyor ama efor sarfetmeden 2bin tl kazanmak da bu ekonomide can suyuYorum sizde ... Zoruma gidiyorEkli dosyayı görüntüle 10424
Hocam doğrudur bu konu hakkında bişey diyemem, fakat ben akşam saat 7 gibi videoyu izlediğimde, vatan sitesinde halen alınabilir olarak gördüğümü hatırlıyorum. Benim başıma da pch f6 da benzer bir olay gelmişti, forumda ve youtube yorumlarında herkes "vatan çalışanlarına özel sistem","nedense hemen bitti","stok az" vb. şeyler söyleyip dalga geçmişti, ancak ben de geç(süre olarak) alanlandan biriydim ve bu söylemlere asla katılmıyordum. Sizin açınızdan üzgünüm. eğer alamadıysanız, inşallah bir sonraki sistemi almak size nasip olur.Vatanın'ın sitesi o kadar çöktü ki Teslimat kısmını bile 3 kere felan gördüm zaten sepete ilk ekleyenlerdendim.![]()
İnşallah hocam önümüzdeki maçlara bakacağız artıkHocam doğrudur bu konu hakkında bişey diyemem, fakat ben akşam saat 7 gibi videoyu izlediğimde, vatan sitesinde halen alınabilir olarak gördüğümü hatırlıyorum. Benim başıma da pch f6 da benzer bir olay gelmişti, forumda ve youtube yorumlarında herkes "vatan çalışanlarına özel sistem","nedense hemen bitti","stok az" vb. şeyler söyleyip dalga geçmişti, ancak ben de geç(süre olarak) alanlandan biriydim ve bu söylemlere asla katılmıyordum. Sizin açınızdan üzgünüm. eğer alamadıysanız, inşallah bir sonraki sistemi almak size nasip olur.
Hocam siparişi onaylamaları sizde ne kadar sürdü ?Hocam doğrudur bu konu hakkında bişey diyemem, fakat ben akşam saat 7 gibi videoyu izlediğimde, vatan sitesinde halen alınabilir olarak gördüğümü hatırlıyorum. Benim başıma da pch f6 da benzer bir olay gelmişti, forumda ve youtube yorumlarında herkes "vatan çalışanlarına özel sistem","nedense hemen bitti","stok az" vb. şeyler söyleyip dalga geçmişti, ancak ben de geç(süre olarak) alanlandan biriydim ve bu söylemlere asla katılmıyordum. Sizin açınızdan üzgünüm. eğer alamadıysanız, inşallah bir sonraki sistemi almak size nasip olur.
yanlış hatırlamıyorsam 5-6 gün sürmüştü, kargo da 2 hafta sonra gelmiştiHocam siparişi onaylamaları sizde ne kadar sürdü ?
Olabilecek şeyler isteyeb alıp satabilir bukadar abartmayın hocam bende alamadım dün ama ticaret buYorum sizde ... Zoruma gidiyorEkli dosyayı görüntüle 10424
Alıp satmak suç mu hocam neden iptal etsinHocam onun önüne geçmek için demedim zaten.Mesela al sat yapacak adam hızlı davranıp alıyor ama forumumuzun modu @Çağdaş Işık alamıyor mesela forum özel stokta amacım yabancıya gideceğine buraya gitsin biz Taner hocaya Taner hoca da bize yarar sağlamış olacak böylece..Ayrıca evet engellemek neredeyse imkansız ama en azından diyelim vatan PC dedi ki:
Bundan sonra alsatçıları engelleyecem gider 1 eleman tutar diyelim A.... K.. kişi ilan koymuş ayrıca vatandan ilandaki sistemi A.... K.. kişisi satın almış i.Vatan gidip o kişinin siparişini bir bahaneyle iptal edebilir.Böyle saman altından su yürüterek al satçıların birçoğunu engelleyebilir o iptal edilen sipariş sayısı kadar da stok gelir.Evet önüne geçilemez fakat azaltılabilir.Ama şöyle bir soru daha var FİRMALAR BUNU NEDEN YAPSIN ?
Bilmem anlatabildim mi ?
7900 e alma bunu git GTX 1660 li sistem al veya kur bak ben bu sistemi 7500 e alacağımValla ay başına kadar 7.900 ₺ satılmazsa almak zorunda kalacağım.
Olabilecek şeyler isteyeb alıp satabilir bukadar abartmayın hocam bende alamadım dün ama ticaret bu
Alıp satmak suç mu hocam neden iptal etsiAdam burda ihtiyacı olmayanlar için fırsatçılar
Kardeşim ne ticareti başlama şimdi Adam burda ihtiyacı olanlar için bütçesi durumu olmayanlar için yapıyor bu sistemi gidip senin gibilerin alıp satması için değil üçkağıtçılık ticaret olmuş da bizim mi haberimiz yok !Olabilecek şeyler isteyeb alıp satabilir bukadar abartmayın hocam bende alamadım dün ama ticaret bu
Alıp satmak suç mu hocam neden iptal etsin
Üçkağıtçılik değil bu bir mal ürün çıkar alırsın istediğini yaparsın ihtiyaç sahiplerini belirlemek de mümkün olmaz bilemezsin parasını verip aldıktan sonra kimse bişey diyemez galerici mantığı gibi düşün adam alıp 30-40 bin koyup satıyor bu ticaret oluyor he sen gider 10 bine alır 15 e koyarsan bu işgüzarlik olur yoksa bende al sat yapıyorum 1000 TL filan koyup satıyorum paramı birikiyorum ihtiyaçlarımi karşılıyorum aileme yük olmadan bu fırsatçılık olmuyorKardeşim ne ticareti başlama şimdi Adam burda ihtiyacı olanlar için bütçesi durumu olmayanlar için yapıyor bu sistemi gidip senin gibilerin alıp satması için değil üçkağıtçılık ticaret olmuş da bizim mi haberimiz yok !