Yazık oldu

longinus

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
51
Bende al sat yapıyorum. 25 yaşındayım, evliyim, çocuğum var. Bu ekonomi döneminde maaş kurtarmıyor maalesef. Bende ek gelir yolları arayarak bu işlere başladım. Bu zamana kadar 5 sistem sattım. Hepsinin kârı 800-1000 arası olmuştur. En son iki gün önce Mert BAYANTEMUR'un çıkardığı sistemi aldım. Onu da satıyorum. Ama ürün daha elime geçmediği için ilana koymadım.

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341
Bende al sat yapıyorum. 25 yaşındayım, evliyim, çocuğum var. Bu ekonomi döneminde maaş kurtarmıyor maalesef. Bende ek gelir yolları arayarak bu işlere başladım. Bu zamana kadar 5 sistem sattım. Hepsinin kârı 800-1000 arası olmuştur. En son iki gün önce Mert BAYANTEMUR'un çıkardığı sistemi aldım. Onu da satıyorum. Ama ürün daha elime geçmediği için ilana koymadım.
Allah bereket ve kolaylık versin hocam

KS

Ulasabi64

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
36
Üçkağıtçılik değil bu bir mal ürün çıkar alırsın istediğini yaparsın ihtiyaç sahiplerini belirlemek de mümkün olmaz bilemezsin parasını verip aldıktan sonra kimse bişey diyemez galerici mantığı gibi düşün adam alıp 30-40 bin koyup satıyor bu ticaret oluyor he sen gider 10 bine alır 15 e koyarsan bu işgüzarlik olur yoksa bende al sat yapıyorum 1000 TL filan koyup satıyorum paramı birikiyorum ihtiyaçlarımi karşılıyorum aileme yük olmadan bu fırsatçılık olmuyor
Kardeşim durumunu anlıyomda yani adam kendi sistem çıkarıyor altını çize çize al satçılar uzak dursun diyor ihtiyaç sahipleri için yapıyor bu sistemi adamın 7 ye alıp 9 a SATMASI İÇİN YAPMIYOR ha yapabilir ama bana göre ticaret değil düpedüz fırsatçılık ticaretle uğraşan adam gider dışardan mal getirir alır tamir eder satar ticaret bu kadar kolay olmaz ,ama fırsatçılık evet bu kadar kolay olabilir

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri