Yazılım Geliştirmek İçin 3 Monitör Sistem Önerisi

umkam

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar kolay gelsin.
Sizlerden 1080p 3 monitör destekleyecek bir sistem önermenizi rica ediyorum. Sistemi yazılım geliştirmek için kullanacağım. Oyun olarak oynayacağım en iyi oyun CS:GO. Çok oyun düşkünü değilim. Önerilerinize monitörleri de dahil ederseniz sevinirim. Göz sağlığına uygun bir monitör olmalı. Normal bir performans benim için yeterli. Aşırı güçlü olmasına gerek yok. Oyun odaklı bir sistem olmasına gerek.
Not :Önerdiğiniz monitörler 1080p 21 inch veya üzeri olursa sevinirim. 23 inch benim için ideal.

KS

umkam

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam bütçe sınırı yok ama sınırları zorlamaya gerek yok. 1070 fazla olmaz mı? Hiç oyun oynamayacağım diyebilirim. Şöyle özetleyeyim. Şuan 5 yaşını doldurmuş i7 2630qm 6 gb bir laptop kullanıyorum. Yazılım geliştirme ile alakalı tüm işlerimi rahatça karşılıyor. Performans sorunum hiç yok. Tabi ssd'den sonra sorunsuz hale geldi. Buna göre bir sistem önerirseniz sevinirim.
NOT : Oyun odaklı istemiyorum dedim ama belirtmem gerekir CS:GO'yu iyi bir performansta oynamak istiyorum.

KS

umkam

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Beyler yanlış anlamayın ama bunlar çok üst seviye sistemler. Benim yaptığım işler için çok gereksiz. Sizin tercihler oyun odaklı. Benim işimi 5 yıllık bilgisayarım bile çok rahat görüyor ki iş yerinde bunun yarısı bir bilgisayarda bile tıkır tıkır iş görüyorum. Sizin sistemler benim paramı çöpe atmam demek :) Ben zaten kafamda her şey dahil 5000 bütçeli bir sistem yapmıştım. Sizden daha düşüğü gelir mi diye düşündüm 3 katı geldi :) Çok uçmaya gerek yok :)

KS

umkam

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
@PCMaster hocam şimdi oluyor gibi. Bana yardımcı olursan sevinirim. İşlemci intel olursa daha iyi olur. HDD takmaya gerek yok. Elimde hdd var. Biraz daha düşürebilir miyiz fiyatı ? Monitörü 2 yapalım. Ona göre ekran kartını da düşürelim. Kasa/PSU da biraz kısılabilir gibi. Bütçe 4000-5000 dersek nasıl birşey ortaya çıkar :)

KS

umkam

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam SSD olcak. Bu önerin çok kafama yattı. Şunları sormak istiyorum hocam. Bu kadar yüksek bir ekran kartına ve psu'ya gerek var mı ? Bilgi almak amacıyla soruyorum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri