Yazılım için sistem tavsiyesi

omercelik12

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar, ilk defa sistem toplayacağım elimde düşük bütçe var 3bin TL civarı (biraz aşabilir) sistem toplamak istiyorum sadece kasa olacak. Yazılım için kullanacağım, düşük seviyede grafik tasarım ve oyun olacak ama ağırlık yazılım oyunda da düşük ayarlarda kasmasa beni üzmese iyi olur. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Bu arada PATRIOT 8GB Viper Steel Siyah Rami önerir misiniz?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Önden yanıt vereyim Patriot markası kaliteli RAM üreticilerinden birisidir. Hiç şüpheniz olmasın yani o konuda.

Sistem önerinizi yapacağım.

Pollux 3AD - 3.056 TL bu sistemi olduğu gibi alabilirsiniz. Yada aşma payınız varsa RAM sayısını 2 adet veya disk kapasitesini 480GB aynı marka veya Crucial seçebilirsiniz.

KS

omercelik12

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Önden yanıt vereyim Patriot markası kaliteli RAM üreticilerinden birisidir. Hiç şüpheniz olmasın yani o konuda.

Sistem önerinizi yapacağım.

Pollux 3AD - 3.056 TL bu sistemi olduğu gibi alabilirsiniz. Yada aşma payınız varsa RAM sayısını 2 adet veya disk kapasitesini 480GB aynı marka veya Crucial seçebilirsiniz.

Abi işlemci için ryzen 5 1600 alsam mantıklı olur mu yoksa bu işlemci daha mı iyi olur yazılım ve oyun için yazılım ağırlıklı olacak şekilde.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
İşlemci gücü olarak 3100 daha mantıklı bir seçim olur. Yazılım işlerinde işlemcideki tek çekirdek performansı ve genel anlamda diğer ekstra teknolojiler kullanılıyor. Bu durumda Ryzen 3 3100 veya INTEL 10100F ile bir sistem kurmak daha mantıklı olur.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri