Yazılımcılar NVİDİA mı tercih etmeli?

Yaprak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Arkadaşlar selam yazılımcılar için Nvidia markasının ekran kartlarımı tercih edilmeli? Bütçem yetersiz olduğundan Pc Hocasının yeni çıkarttığı sistemi almayı düşünüyorum ancak ekran kartı amd RX 6700 ve eğer yazılım için uygun değilse boşu boşuna sistemi satın almış olmak istemiyorum onun yerine yeni sistemleri bekleyeceğim. Kısaca rx6700lü sistem alsam yazılım konusunda işimi görür mü yoksa bekleyip nvidialı bir sistem mi almalıyım?

KafadanKontak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
252
Yani yazılımdan kastın hangi alanda? Bence bu daha önemli. Yani ilgilendiğin yazılım alanı ekran kartına ihtiyaç duyan bir alan mı? Çünkü bu durumda genelde RTX3000 serisini tercih ediyorlar diye biliyorum.

KS

Yaprak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Yani yazılımdan kastın hangi alanda? Bence bu daha önemli. Yani ilgilendiğin yazılım alanı ekran kartına ihtiyaç duyan bir alan mı? Çünkü bu durumda genelde RTX3000 serisini tercih ediyorlar diye biliyorum.
Genelde oyun geliştirme diyebiliriz Unity,Blender, Unreal engine,Zbrush gibi yazılımlar kullanacağım

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Oyun geliştirme için 3000 serisi daha iyi diye biliyorum. Bütçe ne kadar?

KS

Yaprak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Teşekkür ederim birde şey bir yerde duymuştum yazılım uygulamaları için amd işlemci ile nvidia ekran kartı performans bakımından intel işlemci ile nvidia ekran kartından daha kötü diye bu bilgi doğru mudur çok bir fark olacağını pek sanmıyorum açıkçası ancak pek anlamam bu işlerden sormak istedim tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Teşekkür ederim birde şey bir yerde duymuştum yazılım uygulamaları için amd işlemci ile nvidia ekran kartı performans bakımından intel işlemci ile nvidia ekran kartından daha kötü diye bu bilgi doğru mudur çok bir fark olacağını pek sanmıyorum açıkçası ancak pek anlamam bu işlerden sormak istedim tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın.
Öyle bir şey olacağını sanmıyorum.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
İntel sistem yok bu fiyata. Varsada 12100f . Yani amd harici en iyisi yukarıdaki sistem.

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Nvidia'dan şaşmamanız lazım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri