Merak ettiğim bir sual var. Tarih, psikoloji gibi tamamen alakasız bir yerden mezun birisi kendisini geliştirip kendi yazılıp öğrenerek bir yazılım şirketinde çalışabilir mi? Kısaca yazılımcı olabilir mi? İngilizcem var zaten.
Hayır söyle düşünün tıptan mezun olup inşaat mühendisi olamazsınızMerak ettiğim bir sual var. Tarih, psikoloji gibi tamamen alakasız bir yerden mezun birisi kendisini geliştirip kendi yazılıp öğrenerek bir yazılım şirketinde çalışabilir mi? Kısaca yazılımcı olabilir mi? İngilizcem var zaten.
Evet olabilirsiniz. Siz öğrendikten sonra işi biliyorsanız diplomanin fazla anlamı kalmıyor. Diplomasiz cok rahat şirkete girer, şirket kurar, ve çok fazla iş kovalaya bilirsiniz. Örnek biraz değişik gelebilir ama kimse kaporta ustasına ya da bir boyacıya diploma sormuyor işi ne derece iyi yaptığına ve ne kadar süre de yaptığına bakıyor. Ona göre maaşınız belirleniyor. Özellikle kendinizi geliştirdikten sonra yurtdışına çıkabilir ve çok rahat iş bulabilirsiniz.Merak ettiğim bir sual var. Tarih, psikoloji gibi tamamen alakasız bir yerden mezun birisi kendisini geliştirip kendi yazılıp öğrenerek bir yazılım şirketinde çalışabilir mi? Kısaca yazılımcı olabilir mi? İngilizcem var zaten.
Aynı şey değil dostum.Hayır söyle düşünün tıptan mezun olup inşaat mühendisi olamazsınız
Garanti akbank gibi yerleri kastediyorum abim mesela akbank mobil güvenlik sorumlusu 80k para aliyorAynı şey değil dostum.