Yenilenmiş falan yazmamış bir de yanlış yazdım 11 pro IMEI çözümü yok dimialdığın cihaz %100 yenilenmiştir. Şuan piyasa da sıfır ya da 2.el yurt dışı iphone 13 ve altı yoktur (faturasız alınmış ise). Bu cihazlar bozuk şekilde alınır yurt dışında bozulan parçaları sıfırı ile değiştirilir ve satılır. Kullanıcı bunu sıfır diye alır ama aslında yenilenmiştir. Ayrıca alırsan kayıtsız kullanamazsın her zaman. 2 sim varsa 4 artı 4 şeklinde 8 ay kullanırısn son 4 ay kayıtsız olur. 2024 de büyük ihtimal imei süresi 3 artı 3 olacak.
Cihaz yıpranmıştır yani açık konuşmak gerekirse 11 eski bir cihaz olsada (2019) hala yenilenmemiş güzel bir cihaz bulabilirsin ama bir tık şans meselesi ve çoğunun batarya durumu sıkıntılı olabilir, alacaksan 11pm al tavsiye ederim. 11 pro'nun bataryası problemli diye biliyorum, hızlı bitiyor yani.Yenilenmiş falan yazmamış bir de yanlış yazdım 11 pro IMEI çözümü yok dimi
Hocam diğer konuya da yazmışsınız sadece bir ara geçici IMEI atılıyor diye bir olay vardı işte 6 ayda bir onar artık yok mu yoksa 16 20 arası 12 pro yada pro Max da var sadece IMEI kısmı sıkıntıCihaz yıpranmıştır yani açık konuşmak gerekirse 11 eski bir cihaz olsada (2019) hala yenilenmemiş güzel bir cihaz bulabilirsin ama bir tık şans meselesi ve çoğunun batarya durumu sıkıntılı olabilir, alacaksan 11pm al tavsiye ederim. 11 pro'nun bataryası problemli diye biliyorum, hızlı bitiyor yani.
Hocam diğer konuya da yazmışsınız sadece bir ara geçici IMEI atılıyor diye bir olay vardı işte 6 ayda bir onar artık yok mu yoksa 16 20 arası 12 pro yada pro Max da var sadece IMEI kısmı sıkıntıCihaz yıpranmıştır yani açık konuşmak gerekirse 11 eski bir cihaz olsada (2019) hala yenilenmemiş güzel bir cihaz bulabilirsin ama bir tık şans meselesi ve çoğunun batarya durumu sıkıntılı olabilir, alacaksan 11pm al tavsiye ederim. 11 pro'nun bataryası problemli diye biliyorum, hızlı bitiyor yani.
Açık konuşayım, iPhone'larda İMEİ atanı pek görmedim, yalnızca Instagram v.b üzerinden görmüştüm. Şöyle diyebilirim, kendim şahsi olarak zamanında İphone XS kullanıyordum. Cihazın pasaport girişini yaptırdığımı düşünmüştüm, fakat kayıt olmamış. Cihazı ortalama 8, 9 ay gibi bir süre kapanmadan kullandım yani bildiğim üzere her yıl cihaz açılıyor benim cihazım 4 ocakta açılmıştı sanırım 27 eylül gibi bitmişti kullanım süresi, şöyle bir şey yapabilirsin. Bir tane iPhone 6 gibi bir cihaz alıp ikisinin iCloud'unu bağlayabilirsin. Bu durumda da şöyle bir şey olur başka bir telefonda aynı iCloud hesabıyla yapılan kurulumda, senin telefonundaki tüm veriler aynı şekilde yeni kurulan iPhone telefonunda görüntülenecektir. Aynı iCloud hesabıyla yapılan kurumda, Wifi'ye bağlı olduğun sürece gelen aramaların aynı anda her iki telefonda da görebilirsin.Hocam diğer konuya da yazmışsınız sadece bir ara geçici IMEI atılıyor diye bir olay vardı işte 6 ayda bir onar artık yok mu yoksa 16 20 arası 12 pro yada pro Max da var sadece IMEI kısmı sıkıntı
Hocam diğer konuya da yazmışsınız sadece bir ara geçici IMEI atılıyor diye bir olay vardı işte 6 ayda bir onar artık yok mu yoksa 16 20 arası 12 pro yada pro Max da var sadece IMEI kısmı sıkıntı
O da ayrı bir sıkıntı kayıt ücretleri de galiba 30k oluyor yılbaşında 4 ay kısa bir süre de değil kapalı kalsın sorun değil diyeyimAçık konuşayım, iPhone'larda İMEİ atanı pek görmedim, yalnızca Instagram v.b üzerinden görmüştüm. Şöyle diyebilirim, kendim şahsi olarak zamanında İphone XS kullanıyordum. Cihazın pasaport girişini yaptırdığımı düşünmüştüm, fakat kayıt olmamış. Cihazı ortalama 8, 9 ay gibi bir süre kapanmadan kullandım yani bildiğim üzere her yıl cihaz açılıyor benim cihazım 4 ocakta açılmıştı sanırım 27 eylül gibi bitmişti kullanım süresi, şöyle bir şey yapabilirsin. Bir tane iPhone 6 gibi bir cihaz alıp ikisinin iCloud'unu bağlayabilirsin. Bu durumda da şöyle bir şey olur başka bir telefonda aynı iCloud hesabıyla yapılan kurulumda, senin telefonundaki tüm veriler aynı şekilde yeni kurulan iPhone telefonunda görüntülenecektir. Aynı iCloud hesabıyla yapılan kurumda, Wifi'ye bağlı olduğun sürece gelen aramaların aynı anda her iki telefonda da görebilirsin.
Evet imei ücreti 20'den 31500'e çıkacak, kayıt yaptıracaksan İphone 15 Pro altı alınmaz, ben öyle düşünüyorum.O da ayrı bir sıkıntı kayıt ücretleri de galiba 30k oluyor yılbaşında 4 ay kısa bir süre de değil kapalı kalsın sorun değil diyeyim
Ya da şöyle bir şey yapabilirsin, 15'e yurt dışı 12 pro max alacağına bütçeni arttırıp 13 mini alabilirsin.O da ayrı bir sıkıntı kayıt ücretleri de galiba 30k oluyor yılbaşında 4 ay kısa bir süre de değil kapalı kalsın sorun değil diyeyim
Evet ama küçük telefon hiç sevmiyorum o yüzden demiştim yada olmazsa benim mi 11t pro dan devam edeceğim maalesefEvet imei ücreti 20'den 31500'e çıkacak, kayıt yaptıracaksan İphone 15 Pro altı alınmaz, ben öyle düşünüyorum.
Ya da şöyle bir şey yapabilirsin, 15'e yurt dışı 12 pro max alacağına bütçeni arttırıp 13 mini alabilirsin.
Yani sana kalmış bir şey iki telefon olarakta devam edebilirsin. Ben öyle yapmayı düşünüyorum. Şahsi cihazımı 14 pro max'e yükselteceğim bir tane de 13 pro max alacağım yurt dışı.Evet ama küçük telefon hiç sevmiyorum o yüzden demiştim yada olmazsa benim mi 11t pro dan devam edeceğim maalesef
yenilenmiş yazmazlar zaten :d çoğu alıcıda yenilenmiş oldugunu bilmez.Yenilenmiş falan yazmamış bir de yanlış yazdım 11 pro IMEI çözümü yok dimi
İki telefon olarak kullanmak çünkü elimdeki cihazı ve PC yi satıp tel alacaktım da :/Yani sana kalmış bir şey iki telefon olarakta devam edebilirsin. Ben öyle yapmayı düşünüyorum. Şahsi cihazımı 14 pro max'e yükselteceğim bir tane de 13 pro max alacağım yurt dışı.
Bence dediğin şeyi yapma. Yani en azından ben olsam öyle bir şey yapmazdım, bilgisayarını satıp yd bir telefon almak çok mantıksız Tr olsa belki olabilirdi.İki telefon olarak kullanmak çünkü elimdeki cihazı ve PC yi satıp tel alacaktım da :/
Evet bekleyeceğim belki tr temiz 2. El bulursam değerlendiririmBence dediğin şeyi yapma. Yani en azından ben olsam öyle bir şey yapmazdım, bilgisayarını satıp yd bir telefon almak çok mantıksız Tr olsa belki olabilirdi.
Daha mantıklı.Evet bekleyeceğim belki tr temiz 2. El bulursam değerlendiririm