Yemeksepeti kuponlarını neden kullanamıyorum?

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
BASKETBOL40 kupon koduyla birlikte sepete 40 TL indirim düşüyor fakat sipariş oluştur deyince bu kupon kullnaılmış ya da bilgileriniz başka bir hesaba kayıtlı gibisinden brş uyarı çıkıyor ayrıca benim başka hesabım var ama ondan hiç alışveriş yapmadım ayrıca o hesabı sildim neden kullanamıyorum anlamıyorum.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Bu bazı kişilerde bug oluyor herhalde. Birde ben şeyi anlamadım. 40TL Kod var ama çoğu yer minimum 60 70TL sınır koymuş indirim olsa ne olur ki ? Buna hiç üzülmeme gerek yok çünkü yemeksepeti adresime bir şey getirmiyor :D

KS

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Bu bazı kişilerde bug oluyor herhalde. Birde ben şeyi anlamadım. 40TL Kod var ama çoğu yer minimum 60 70TL sınır koymuş indirim olsa ne olur ki ? Buna hiç üzülmeme gerek yok çünkü yemeksepeti adresime bir şey getirmiyor :D
Ah be abi ama ben üzülüyorum işte çünkü birsürü kupon geliyor geçiyor ve kullanamıyorum.

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
Müşteri hizmetlerine danis bir cok sebepten olabiliyor dediğin şey. Benim olduğum yerde de yemeksepeti yok yutkundum ...

KS

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Müşteri hizmetlerine danis bir cok sebepten olabiliyor dediğin şey. Benim olduğum yerde de yemeksepeti yok yutkundum ...
Çözümünü bilseydim yardımcı olmak istedim ama adresime gelmediğinden hiç kullanmadım diyebilirim.
Hocam İzmir'de Menemen,Asarlık, v Erzurum'un ucu gibi yerlerde varsa sizin yaşadığınız yerlerde nasıl yok anlamıyorum.

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
839
BASKETBOL40 kupon koduyla birlikte sepete 40 TL indirim düşüyor fakat sipariş oluştur deyince bu kupon kullnaılmış ya da bilgileriniz başka bir hesaba kayıtlı gibisinden brş uyarı çıkıyor ayrıca benim başka hesabım var ama ondan hiç alışveriş yapmadım ayrıca o hesabı sildim neden kullanamıyorum anlamıyorum.

daha önceki hesabınızda kendi güncel bilgilerinizi girdiyseniz bundan dolayı olabilir. Tavsiyem öncelikle uygulama içinden destek ekibi ile veya Müşteri Hizmetleriyle iletişime geçin geçin olumlu bir şey çıkmaz ise eski hesabınızı aynı mail/telefon ile yeniden bi oluşturmayı deneyin sonra ondaki bilgileri tamamen değiştirin. Veya en güzel, ev halkından başka birisi adına işlem yapın.

Getir yemek kullanmadıysanız ilk siparişler için kampanyaları güzeldi hala varsa bir kaç sipariş için onu kullanabilirsiniz. Trendyol Yemekte, kullandıkça aylık 3 kupon veriyor. Yemek sepeti alternatifi olarak bunlara da bakabilirsiniz

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
839
Hocam İzmir'de Menemen,Asarlık, v Erzurum'un ucu gibi yerlerde varsa sizin yaşadığınız yerlerde nasıl yok anlamıyorum.

Kuponlar ve bazı dönemler zoraki indirim yapıldığından dolayı hala bazı restoranlar bu gibi uygulamalara katılmak istemiyor bir de eğer bölgede bunlara kayıtlı restoran varsa bazen, bazı dağıtım bölgelerini eklemeyi unutabiliyorlar

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Başka hesapta bilgiler olduğundan yapıyor heralde müşteri hizmetleri de yardımcı olmuyor boşa aramayın, aynı şekilde ben de diğer hesabı sildim ona rağmen kabul etmedi

KS

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Başka hesapta bilgiler olduğundan yapıyor heralde müşteri hizmetleri de yardımcı olmuyor boşa aramayın, aynı şekilde ben de diğer hesabı sildim ona rağmen kabul etmedi
Boşverin para cebimize kalsın isteğim de gitti zaten.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri