estağfurullah öncelikle cekınmeden istediğin kadar soru sorabilirsin. elimden geldiğince cevaplarım. ekrna kartı konusunda ilk olarak bu terlemenın bır fotosunu buraya atar mısın. daha sonra msi afterburner kullanıp herhangi bir oyundakı sıcaklık değerlerini kontrol edin derim elinizde veri olsun. eğer sıcaklık yuksekse ve fotoğraftan bır kanıya varırsak garanti servisine durumu ve fotoğrafı maıl atmanızı onerirım. fotoya ve sıcaklıga bakarız gerek varsa ve maılden gelen dönüşe göre ekran kartını garantiye gitmesine karar veririz. macununu, termal padlerı yenılerler ılk gunkı gıbı olur. süreçte uzun sürmüyorsa cok ıyı olur.
rica ederim sen de ıyı kı varsın ben de ankara da yasıyorum evet gectıgımız ıkı hafta asırı sıcaktı dediğim gbi sıklıkla hararet basıyordu. söyledıgın gıbı hem sıcaklıklar normallestı hem esıyor odada hava sirkülasyonu oluyor benım de pcnin sıcaklıklar normallesti. bu arada anlık yukselmeler olduğunu hıssettiğinde görev yöneticisi ve sıcaklık değerlerini gösteren programı bunları eszamanlı ekran kaydına alırsan anlık yuselmelere olan program kolaylıkla ortaya cıkar dıye dusunuyorum.