Yardım Yeni Aldığım Kasada Görüntü Alamıyorum

spetta

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
yeni aldığım bilgisayarda ekrana görüntü gelmiyor , arkadaşıma gittim orda açtım her şeyi tak cıkar yaptık çalıştı . Ama dp kablosu aynı güç kablosu aynı olduğu halde bende çalışmıyor , monitörde de sıkıntı yok şu an eski bilgisayara bağlıyım ve size bu yazıyı yazabiliyorum . Yardımlarınızı bekliyorum dostlar

NotHappy

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
yeni aldığım bilgisayarda ekrana görüntü gelmiyor , arkadaşıma gittim orda açtım her şeyi tak cıkar yaptık çalıştı . Ama dp kablosu aynı güç kablosu aynı olduğu halde bende çalışmıyor , monitörde de sıkıntı yok şu an eski bilgisayara bağlıyım ve size bu yazıyı yazabiliyorum . Yardımlarınızı bekliyorum dostlar
DP kablosu monitör ve ekran kartına bağlıyorsunuz dimi bı arka tarafı çekip atarmisin

KS

spetta

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
DP kablosu monitör ve ekran kartına bağlıyorsunuz dimi bı arka tarafı çekip atarmisin
evet , zaten aynı şekil eski bilgisayara bağladığımda bir sıkıntı olmuyor

neyden olabilir sabahtan beri her şeyi düşündüm , denedim

NotHappy

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
evet , zaten aynı şekil eski bilgisayara bağladığımda bir sıkıntı olmuyor

neyden olabilir sabahtan beri her şeyi düşündüm , denedim
HDMI kablosu varmı elinizde bide hdmı girisi ile deneyin.

KS

spetta

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
HDMI kablosu varmı elinizde bide hdmı girisi ile deneyin.
onu da denedim fakat yine sonuç yok

tek ram ile denedim , bios pilini çıkar tak yaptım 2 tane monitör 2 tane dp kablosu daha denedim

tek ram ile denedim , bios pilini çıkar tak yaptım 2 tane monitör 2 tane dp kablosu daha denedim
ama garip olan arkadaşımda çalışmış olması sadece onunki farklı bir monitördü ama monitör farkı olabileceği ihtimali çok saçma geliyor

NotHappy

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173

ama garip olan arkadaşımda çalışmış olması sadece onunki farklı bir monitördü ama monitör farkı olabileceği ihtimali çok saçma geliyor
Monitörde sorun olmasin onun sistemi senin monitörde deneseydin bide.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri