- Tepki
- 3
anakartına taktınız mı ?Hocam merhaba yeni aldığım kasa da 4 fanın 3 ü çalışmıyor ne yapmam lazım ,alt tarafa da bağlantıları koydum yardımcı olabilecek varsa sevinirim
hocam toplama pc aldım birini taktılarsa diğerlerini de takarlar diye düşünüyorum ama anakart üstünde SYS fan yazan yerlerle herhangi bir bağlantı yok acaba ondan mıanakartına taktınız mı ?
2 hesabım var ,telefonda olandan açmıştım konuyuhocam toplama pc aldım birini taktılarsa diğerlerini de takarlar diye düşünüyorum ama anakart üstünde SYS fan yazan yerlerle herhangi bir bağlantı yok acaba ondan mı
Kasanın arka kapağını açıp, herhangi bir kontrolcü var mı kontrol edin. Kontrolcüler aşağıdaki görsellere benzer.anakart üstünde SYS fan yazan yerlerle herhangi bir bağlantı yok acaba ondan mı
Alt tarafta kablolarin arasında soket buldum birleştirdim oldu sagolunMerhaba hocam kasanin arka kısmı böyle ayrica kontrolcü de var sanirsamt
Merhaba hocam kasanin arka kısmı böyle ayrica kontrolcü de var sanirsamt
Görsellerden gördüğüm kadarıyla fan için kontrolcü yok, fanlar direkt olarak molex ile bağlı.Alt tarafta kablolarin arasında soket buldum birleştirdim oldu sagolun
Yardım için teşekkürlerGörsellerden gördüğüm kadarıyla fan için kontrolcü yok, fanlar direkt olarak molex ile bağlı.
Kablo uçları soldakine benzer şekilde olur ve LEGO gibi iç içe geçer. Sonuç olarak sağdaki gibi görünür.
Sizdeki de aynı şekilde. Sorununuzun çözülmesine sevindim. Geçmiş olsun. Güle güle kullanın, hayırlı olsun.
Ekli dosyayı görüntüle 19061Ekli dosyayı görüntüle 19060