Yeni Aldığım Sistemde Görüntü Alamıyorum!

Sozetsuu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba daha cuma günü gaming gen tr'den aldığım sistemi 2 gündür bir monitöre/TV'ye bağlayıp görüntü vermesini sağlıyorum fakat hiçbir şekilde başaramıyorum. HDMI kablom ekran kartındaki girişe takılı ve sistem bana FreeDos olarak geldi. Ne yapmam lazım, yoksa gaming.gen.tr'yi arayıp iade mi isteyeyim?
Sistemim:
Ryzen 5 5600
Asus B450M-Dragon Motherboard
Asus Radeon Dual RX 6700XT
8x2 XPG 3200mhz DDR4 RAM
550W 80+ Power Supply

Qlay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
114
Önce İçine windows kurun sonra monitöre bağlamayı deneyin.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Merhaba daha cuma günü gaming gen tr'den aldığım sistemi 2 gündür bir monitöre/TV'ye bağlayıp görüntü vermesini sağlıyorum fakat hiçbir şekilde başaramıyorum. HDMI kablom ekran kartındaki girişe takılı ve sistem bana FreeDos olarak geldi. Ne yapmam lazım, yoksa gaming.gen.tr'yi arayıp iade mi isteyeyim?
Sistemim:
Ryzen 5 5600
8x2 XPG 3200mhz DDR4 RAM
550W 80+ Power Supply
Windows kurup deneyin hocam.

Qlay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
114
Artık yeni nesil sistemlerde ssd yi çıkarmaya gerek yok
Usb alıcaksınız en az 8gb lık sonra microsoftun kendi sitesinden windows sürümünüzü seçip inidirin sonra usb ye rufusla yazıdıracaksınız.

KS

Sozetsuu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Artık yeni nesil sistemlerde ssd yi çıkarmaya gerek yok
Usb alıcaksınız en az 8gb lık sonra microsoftun kendi sitesinden windows sürümünüzü seçip inidirin sonra usb ye rufusla yazıdıracaksınız.
Bu dediğini monitörüme görüntü gelmeden de yapabiliyor muyum yani?

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Sistemim:
Ryzen 5 5600
8x2 XPG 3200mhz DDR4 RAM
550W 80+ Power Supply
Kabloyu taktıgınız soketleri değişin sırayla hepsinde deneyin ve başka bir kablo deneyin kesinlikle genelde kablolar bozuk oluyor değiştirince görüntü geliyor

KS

Sozetsuu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Kabloyu taktıgınız soketleri değişin sırayla hepsinde deneyin ve başka bir kablo deneyin kesinlikle genelde kablolar bozuk oluyor değiştirince görüntü geliyor
Elimde şu an sadece iki adet HDMI kablosu var denedim ikisini de laptopta çalışıyorlar. Vga çıkışlı hdmi dönüştürücülü bir monitörüm var onda deniyorum sıkıntı bundan olabilir mi?

Televizyonda da denedim onun girişi hdmi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri