Yardım Yeni Bilgisayar Bios Bile Gelmiyor Ekran Direk Sinyal Yok Diyor

marfell

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar goat v4 sistem aldım vatandaki arkadaşlar PC yi topladı eve geldim Windows kurmak için BIOS bile gelmiyor hiçbir şekilde ekrandan sinyal alamadım
Ekran kartını çıkarıp ana kart üzerinden erişmeyi denedim olmadı ram slotlarini değiştirip kontrol ettim olmadı pili çıkar tak yaptım olmadı şuan sadece anakart uzerinde boot ışığı yanıyor ama hiçbir şekilde görüntü yok ne yapmalıyım

MSI b760m-p
Intel 14400f
Goat v4 beyaz sistemde aynısını yaşadık 2 kişi, sorun RAM lerden kaynaklanıyor 1 tane çıkarıp denemen gerekiyor olmazsa bios pilini ve RAM leri söküp 1-2 dk bekle sorun çözülecektir.

EnesAkmn1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
Goat v4 beyaz sistemde aynısını yaşadık 2 kişi, sorun RAM lerden kaynaklanıyor 1 tane çıkarıp denemen gerekiyor olmazsa bios pilini ve RAM leri söküp 1-2 dk bekle sorun çözülecektir.
statik elektrik soktugunu mu düşünüyorsunuz? arkadaş kendisi evinde toplamamış vatanpc toplayıp göndermiş sonucta test edip gönderiyorlar

galip

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
84
arkadaşım psu modülerse 24 pin kabloyu tamamen sök her iki ucuda tekrar tak modüler değilse anakarttan sök tekrar tak powersuply hazır konumda durmuyor çünkü +5 volt hazır bekleme modu aktif değil powersuply arızalanmaz ha diyince mağazadan alıp eve gelinceye kadar ardında cpu güç kablosunuda her iki ucunuda kontrol et açılır

KS

Kaan Ergöz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Bu gün vatan PC gittim taktılar pat bios gedi şimdi eve gidiyorum sanırım ekran kaynaklı yeni bir ekran aldım onada kararsız kaldım umarım doğru tercih yapmışimdir VX2728J aldım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri