Yeni bilgisayarımı aynı gün 2 kez sıfırladım, zararı olur mu?

Performans kaybı yaşar mıyım?

• Evet

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

iSametOguzbey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar öncelikle şunu söyleyeyim, konuyu yanlış bölümde açmış olabilirim. Eğer yanlışsa yönetim ekibi silmek yerine doğru bölüme taşısın lütfen.

Dün bir sistem topladım, özellikleri şunlar:
Asus ROG Strix GTX 1660 Ti
Ryzen 5 3600 3.6Ghz
16 GB 3000Mhz (2x8)

Sistemi nedenini anlatamadığım bir şekilde ilk gün 2 kez sıfırlamak zorunda kaldım. Çok korkuyorum, herhangi bir performans kaybı yaşanır mı?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sıfırlama işlemi Windows 'un hata kurtarma için ayırdığı bölümden gerçekleşir ki bu bölüme siz kolayca hasar veremezsiniz. Genel olarak sadece bazı Güncelleme veya Sistem Geri Yükleme işlemlerinde bazen hasar alabiliyor o zaman zaten Windows kurtarma ekranı dahil Windows format atana kadar bir daha eskisi gibi olmaz. Yani sıfırlama işlemi tek başına Windows işletim sisteminize zarar vermez ama çok sık yapmamanızı tavsiye ederim.

KS

iSametOguzbey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Sıfırlama işlemi Windows 'un hata kurtarma için ayırdığı bölümden gerçekleşir ki bu bölüme siz kolayca hasar veremezsiniz. Genel olarak sadece bazı Güncelleme veya Sistem Geri Yükleme işlemlerinde bazen hasar alabiliyor o zaman zaten Windows kurtarma ekranı dahil Windows format atana kadar bir daha eskisi gibi olmaz. Yani sıfırlama işlemi tek başına Windows işletim sisteminize zarar vermez ama çok sık yapmamanızı tavsiye ederim.
Tamamdır, çok teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri